Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Yleisen tietosuoja-asetuksen keskeiset vaatimukset

Yleisen tietosuoja-asetuksen keskeiset vaatimukset

Aika: tiistaina 13.6.2017 klo 9.00-12.00
Paikka: Helsinki, Eteläranta 10, Kaupan liiton koulutustilat

EU:n uutta tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa 25.5.2018. Asetus soveltuu lähtökohtaisesti kaikkeen automaattiseen henkilötietojen käsittelyyn ja sillä on merkittäviä vaikutuksia myös kaupan alalle.

Kaupan alalla yritykset tyypillisesti käsittelevät henkilötietoja monella eri taholla, niin työnantajan roolissa, verkkokaupassa, kanta-asiakasjärjestelmissä kuin markkinoinnissa. 

Tilaisuudessa käydään läpi mm.

- Asetuksen keskeiset periaatteet ja vaatimukset kuten käsittelyn lainmukaisuus, suostumus, osoitusvelvollisuus ja profilointi

- Tietosuojatyöryhmän (WP 29) ohjeet asetuksen soveltamisesta: Tietojen siirrettävyys, tietosuojavastaavan nimittäminen, tietosuojaa koskeva vaikutustenarviointi

- Asetuksen kansallinen täytäntöönpano 

Tilaisuudessa asiantuntijoina toimivat tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio, Senior Associate Lauri Leppänen (Castrén & Snellman) ja asiantuntija Veli Sinda (EK). 

Tilaisuus on suunnattu erityisesti tietosuojasta vastaaville henkilöille ja yritysten tietosuojasta vastaaville lakimiehille.

Ilmoittaudu nyt

Osallistumismaksu Kaupan liiton jäsenille ja Kaupan liiton jäsenliittojen jäsenille on 95 euroa + alv 24 %, muille 145 euroa + alv 24 %. Osallistumismaksuun sisältyvät aamupäivän kahvitarjoilut ja julkaisuluvan saaneet esitysmateriaalit.

Ilmoittaudu tilaisuuteen nyt