Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Vuorovaikutuksella ratkaisuihin

Vuorovaikutuksella ratkaisuihin

Aika: tiistaina 26.9.2017 klo 10.00-16.30, mahdollisuus päivälliseen klo 17.00
Paikka: Cumulus Resort Airport Congress Center, Robert Huberin tie 4, Vantaa

Työnjohdon ja työntekijöiden näkemykset ovat ajoittain törmäyskurssilla työpaikoilla. Erimielisyydet ratkeavat harvoin itsestään vaan hyvän lopputuloksen eteen on tehtävä työtä. Ratkaisuhakuisuus, luottamus ja hyvät vuorovaikutustaidot auttavat löytämään sovinnollisen ratkaisun kiistaan.

Kaupan liitto ja Palvelualojen ammattiliitto PAM järjestävät yhteisen seminaarin Vuorovaikutuksella ratkaisuihin. Seminaarissa opimme työelämän vuorovaikutustaidoista, työyhteisösovittelusta, hyvästä erimielisyysprosessista ja saamme kuulla yritysesimerkkejä henkilöstöjohdon ja henkilöstön edustajien välisestä toimivasta yhteistyöstä.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin 

Liittojen tavoitteena on, että seminaariin osallistuisi yrityksen henkilöstöjohto ja luottamusmies. Seminaari on osa työnantajatuen piirissä olevaa 3-päiväistä luottamusmiesten täydennyskoulutusta. Tämä tarkoittaa, että luottamusmiehelle korvataan koulutuksen ajalta ansionmenetys peruspalkan mukaan, mutta ei muita kustannuksia. Luottamusmies voi edellä mainituilla ehdoilla osallistua myös ainoastaan tähän täydennyskoulutuksen ensimmäiseen päivään.

Tilaisuus on maksuton. Osallistujamäärä on rajallinen.

Ilmoittauduthan seminaariin viimeistään 8.9.2017. Työnantajan edustajat ilmoittautuvat tästä ja luottamusmiehet osoitteessa kurssisihteeri@pam.fi .