Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Kaupan alan turvallisuusfoorumi

Kaupan alan turvallisuusfoorumi

Aika: Keskiviikkona 27.9.2017 klo 12.00-15.15
Paikka: Helsingin Messukeskus, Kokoustamo, Messuaukio 1, Helsinki

FinnSec-messujen yhteydessä pidettävässä kaupan alan turvallisuusfoorumissa käsitellään ajankohtaisia kaupan turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Kaupan alan turvallisuustoiminnan tavoitteena on henkilökunnan, asiakkaiden ja yhteistyö-kumppaneiden henkisen ja fyysisen terveyden sekä omaisuuden suojaaminen liiketoiminnan jatkuvuuden ja kannattavuuden varmistamiseksi. Turvallisuustoimilla parannetaan kaupan tuottavuutta, tuetaan sen kilpailukykyä ennaltaehkäisemällä turvallisuusriskejä ja parantamalla valmiuksia toimia erilaisissa onnettomuus-, vaara- ja vahinkotilanteissa.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan

Kohderyhmä

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kaupanalan turvallisuustoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet. Sisältö sopii kaupan alan toimijoiden lisäksi erinomaisesti turva-alan yrityksille ja niiden työntekijöille sekä viranomaisille.

Osallistuminen

Tilaisuus on maksuton mutta vaatii rekisteröitymisen messukävijäksi joko ennakkoon tai paikan päällä.