Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Kaupan liitto tutuksi -tilaisuus

Kaupan liitto tutuksi -tilaisuus

Tilaisuus jouduttiin perumaan liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

Aika: maanantaina 12.2.2018 klo 13-16
Paikka: Kaupan liiton koulutustila, Eteläranta 10, Helsinki

Järjestämme helmikuussa tilaisuuden, jossa esittelemme Kaupan liiton toimintaa sekä monipuolisia jäsenpalveluja ja -etuja. Maksuton tilaisuus on avoin niin uusille kuin vanhoillekin jäsenillemme sekä jäseneksi aikoville.

Ohjelma 

12.45 Iltapäiväkahvit 

13.00

Kaupan alan näkymät

Toimitusjohtaja Juhani Pekkala kertoo toimialan nykytilanteesta ja tulevaisuuden odotuksista. 

Tutkimusta ja verotietoa edunvalvonnan ja jäsenten tueksi

Pääekonomisti Jaana Kurjenoja esittelee Kaupan liiton tutkimustoimintaa ja kertoo, miten se tukee edunvalvontaa ja miten yritykset voivat sitä hyödyntää. Veroasiantuntija Toni Jääskeläinen esittelee veropoliittista edunvalvontaa. 

Kaupan ääni kuuluu

Kaupan liitto toimii alan maineen ja tunnettuuden edistämiseksi monin tavoin. Viestintäjohtaja Pia Pere-Vanhanen kertoo, miten viestintä palvelee jäseniä. Viestintätiimi esittäytyy. 

Ajankohtaista työmarkkinoilta

Asiantuntija Mervi Angerma-Niittylä esittelee Suomen suurimman työnantajan päivänpolttavat teemat. Kaupan liiton työmarkkina-asiantuntijat esittäytyvät.

Koulutusta ja tapahtumia

Edunvalvontajohtaja Tuula Loikkanen kertoo Kaupan liiton käytännönläheisistä koulutuksista ja ajankohtaisiin asioihin paneutuvista seminaareista sekä muista tapahtumista. Koulutus- ja tapahtumatiimi esittäytyy.

Elinkeinopoliittisen edunvalvonnan keskeisimmät teemat

Mitä Kaupan liitto tekee saadakseen kaupan alalle parhaat mahdolliset toimintaedellytykset kasvaa ja menestyä? Edunvalvontajohtaja Tuula Loikkanen avaa keskeisiä edunvalvonnan kysymyksiä. Kaupan liiton elinkeinopoliittiset asiantuntijat esittäytyvät.

Jäsenasiointi tutuksi

Kaupan liiton hallintopäällikkö Kati Korkeaniemi-Leppänen kertoo Kaupan liiton jäsenyyteen liittyvästä asioinnista. Hallintotiimi esittäytyy.

Tietoisku: Ota kaikki irti Kaupan liiton jäsensivuista

Viestintäasiantuntijat Anu Ojanen ja Jaana Sivén antavat parhaat vinkit Kauppa.fi-verkkosivujen ja erityisesti jäsenosion hyödyntämiseen.

Mahdollisuus verkostoitumiseen 

16.00 Tilaisuus päättyy