DI Oula Järvinen, 40, on nimitetty Kaupan liiton digiasiantuntijaksi 3.11.2014 lähtien. Tehtävä on uusi Kaupan liitossa. Samalla Järvinen aloittaa työt Verkkoteollisuus ry:n toiminnanjohtajana.

Oula Järvisellä on 15 vuoden kokemus suomalaisesta ohjelmistoteollisuudesta. Hän on toiminut muun muassa Reflect Career Partnersin toimitusjohtajana sekä vastannut mallisuojauksesta ja älypuhelinten ohjelmistostandardoinnista Nokiassa. Lisäksi hän on työskennellyt useissa start-up-yrityksissä.

Yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen Järvinen on osallistunut muun muassa toimiessaan varusmiesjärjestöjen eurooppalaisen kattojärjestön ECCOn ja Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtajana.

Kaupan liiton digiasiantuntijan työtehtävien lisäksi Oula Järvinen vastaa Verkkoteollisuus ry:n toiminnanjohtajan tehtävistä. Toiminnanjohtajan tehtävää väliaikaisesti hoitanut Kristina Metso jatkaa Kaupan liiton kaupallisena johtajana.

Lisätiedot:

Juhani Pekkala
toimitusjohtaja, Kaupan liitto
juhani.pekkala(at)kauppa.fi, p. (09) 1728 5111, 0400 419 560

Oula Järvinen
digiasiantuntija, Kaupan liitto
toiminnanjohtaja, Verkkoteollisuus ry
oula.jarvinen(at)kauppa.fi, p. 0400 427 912

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Kauppa työllistää noin 300 000 henkilöä Suomessa. Kaupan liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. www.kauppa.fi

Verkkoteollisuus ry on verkkokauppiaiden, digitaalisia palveluita tuottavien yritysten ja internetin mahdollisuuksia hyödyntävien kasvuyrityksien yhteisö sekä suomalaisen verkkoliiketoiminnan kehittäjä ja edunvalvoja. Verkkoteollisuus on Kaupan liiton jäsenliitto. www.verkkoteollisuus.fi