Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Kauppa kaipaa konsepteja

Taantuma moukaroi nyt myös suomalaista kauppaa. Laskusuhdanne vaikuttaa kaupan eri lohkoihin hyvin eri tavalla. Kaupalla on kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet nousta suhdanteesta innovoinnin ja uusi...

Verkkokauppa kasvaa taantumasta huolimatta

Tuoreiden lukujen mukaan Ison-Britannian verkkokauppa ei ole juurikaan kärsinyt taantumasta. Myös kotimainen verkkokauppa kasvaa jatkuvasti.

Uusi opas rohkaisee verkkokauppoihin

Uusi opas neuvoo kuluttajaa verkkokaupassa ja antaa tietoa kuluttajan "digitaalisista oikeuksista". Tutkimusten mukaan moni kuluttaja pitää yhä verkko-ostamista epäluotettavana, vaikka kiinnostusta verkkokauppaan löytyisikin.

Suomen Lähikauppa Oy panostaa kuluttajien kuuntelemiseen

Kaupan verkkoseminaarissa 20.5. puhunut Suomen Lähikauppa Oy:n Antti Tapionlinna kertoi, että kuluttajan kuunteleminen on tärkeää lähikaupassa. Avuksi kuulemiseen on tullut internet.

Verkossa tuotetiedon hallinta korostuu

Vaikka Suomi on verkkokaupoissa yhä lasten kengissä verrattuna muuhun maailmaan, tuotetiedon hallintaan olisi syytä jo nyt kiinnittää huomiota, sanoo Fruugon markkinointijohtaja Janne Waltonen.

Huonekalukaupalle ei kuulu vain huonoa

Maailmantalouden taantuma on vaikuttanut viimeistään alkuvuonna 2009 myös huonekalukauppaan. Mutta tulevaisuuden näkymät eivät kuitenkaan ole pelkästään synkät.

Mysteeri selvisi - Fruugo aukesi

Onko palvelu, joka tekee verkkokaupalle sen, mitä Google teki nettihauille, vihdoin olemassa?

Ferrari avasi luksusliikkeen Lontooseen