Suomalainen kauppa kokoontuu ensi syyskuun 30. päivä Messukeskukseen Kauppa 2010 -tapahtumaan. Kaupan liiton ja sen jäsenliittojen yhteinen suurtapahtuma kerää paikalle kaupan johtoa ja asiantuntijoita laajasti kaupan eri toiminnoista.

Kaupan järjestöjen yhteinen tilaisuus jakaantuu neljään aamupäiväseminaariin, joiden aiheita ovat päivittäistavarakauppa, tekninen kauppa, erikois- ja käyttötavarakauppa sekä henkilöstöasiat. Iltapäivän pääseminaari keskittyy kaupan ajankohtaisiin kysymyksiin aukiolosta, arvonlisäverosta ja palvelusuunnittelusta.

– Saamamme palautteen perusteella Suomessa on tilaus tällaiselle koko kauppaa laajasti puhuttelevalle tapahtumalle. Kauppa on vahvassa murroksessa nykyisessä suhdanteessa. Haasteemme on ottaa vahva suunnannäyttäjän rooli yhteiskunnan palvelukehityksessä. Kauppa 2010 -tapahtuman tavoite onkin luoda keskustelufoorumi alan toimijoille. Se on paikka, jossa voimme jakaa parhaita käytäntöjä ja tavata kollegoita, Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala sanoo.

Lisätietoa Kauppa 2010 -tapahtumasta saat lähipäivinä Kaupan liiton sivuilta.