Interpsort järjestää yhdessä Suomen Punaisen Ristin ja Haltin kanssa takkien kierrätyskampanjan Pistä hyvä kiertämään 11.9.–4.10.2009. Suomen Punainen Risti toimittaa Intersporteihin tuodut takit kriisialueille.

Kampanjan tavoitteena on kerätä 5 000 takkia kierrätettäväksi apua tarvitsevaan kohdemaahan. Suomen Punainen Risti pakkaa takit varastollaan Tampereella ja lähettää ne kriisialueille, joilla avun tarve on suurin.

Vanhan ulkoilutakin voi tuoda mihin tahansa Intersportin myymälään Suomessa. Jos takin tuoja jättää yhteystietonsa takin taskuun, Suomen Punainen Risti välittää hänelle tiedon, mihin päin maailmaa takki on toimitettu.

"Tämä kampanja on hyvä tapa toteuttaa vastuullisuusohjelmaa käytännössä. Kampanja on laatuaan ensimmäinen tavara-alallamme", sanoo Intersport Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Nurminen.

Takkien kierrätysidean isä on Haltin varatoimitusjohtaja Martti Uusitalo. Kun Haltin Zanda ja Madi-takit valmistetaan pitkälle kierrätysmateriaalista, miksi emme kierrättäisi enemmänkin, hän ajatteli.
"Kun vaate kierrätetään tarvitseville, ilon saa sekä takin uusi omistaja että sen antaja."