Haemme joukkoomme työmarkkinoista ja koulutuspolitiikasta kiinnostunutta ekonomistia.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Kauppa työllistää noin 300 000 henkilöä Suomessa. Kaupan liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa.
www.kauppa.fi 

Kaupan liitto hakee työmarkkinoista ja koulutuspolitiikasta kiinnostunutta

Ekonomistia

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1. syyskuuta alkaen.

Työssäsi mm. seuraat ja analysoit kaupan työmarkkinoiden kehitystä. Toimit myös liiton koulutuspoliittisena asiantuntijana. Lisäksi avustat sopimusneuvotteluihin liittyvässä palkka- ja kustannuslaskennassa. Olet osa liiton Tutkimus- ja talouspolitiikka -tiimiä, ja toimit myös tiiviissä yhteistyössä erityisesti liiton työmarkkina-asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on tilastolliset menetelmät hallussasi ja itsenäinen ote työhösi. Koulutustaustaltasi löytyy soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Et välttämättä ole valmis koulutuspolitiikan tai työmarkkinoiden asiantuntija, mutta sinulla on sekä valmiudet että vahva halu tulla sellaiseksi.

Kaupan liitossa kaikki asiantuntijat ovat myös viestijöitä, ja siksi odotamme myös halua kehittyä viestijänä sekä viestinnällistä otetta työssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, yhteistyötä arvostavan työyhteisön sekä näköalapaikan kaupan dynaamiseen toimialaan. Toimistomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Eteläranta 10.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaupan liiton pääekonomisti Jaana Kurjenoja ke 10.4. klo 14–15 ja 17.4. klo 14.30–15, puh. 040 820 5378, sähköposti: jaana.kurjenoja@kauppa.fi

Pyydämme lähettämään CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 26.4.osoitteeseen rekrytointi@kauppa.fi.