Toimistokalustefirma Kinnarps Oy:n uusi toimitalo, Kinnarps Kolmio, on valmistunut Helsingissä. Rakennus on saanut muotonsa kolmion mallisesta tontista, kertoo talon suunnitellut arkkitehti Petri Rouhiainen.

Neljäkerroksinen rakennus pitää sisällään näyttely- ja toimistotilat. Talon suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Julkisivuissa on käytetty lämpökuormaa leikkaavia laseja ja muiden julkisivuelementtien lämmöneritys on tehokasta.

Myös vuorokaudenajan vaihtelut on huomioitu rakennusta suunniteltaessa. Talon pienempi kolmio suojaa toimisto- ja näyttelytiloja iltapäivän kuumimmalta auringonpaahteelta.

Kinnarps Kolmion sisustussuunnitelman on laatinut vuoden 2008 sisustussuunnittelija Esa Vesmanen. Näyttelyssä on esimerkit uusista neuvottelutilaratkaisuista, erilaisia taukotiloja ja työpaikan kohtaamispisteitä, avotoimistotiloja sekä työskentelypisteitä monenlaisiin tarpeisiin. Tunnelmat vaihtelevat paitsi kalusteita, myös eri keinoja, kuten verhoja ja valaistusta ja akustiikkaa hyödyntäen.