S-ryhmä on uudistanut koulutusohjelmansa. Jatkossa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille on tarjolla S-Trainee-koulutusohjelma ja ammattikorkeakoulusta valmistuneille S-Päällikkö-koulutus.

"Olemme uudistaneet koulutusohjelmia, sillä koulutuksiin hakeneet eivät kokeneet kahden Kenttäkoulutus-nimellä kulkeneen ohjelman eroja selkeiksi", kehityspäällikkö Karlos Kotkas SOK:n Henkilöstöhallinnosta valottaa.

Nimien lisäksi koulutusten sisältöä ja tavoitteita on viilattu terävämmiksi.
"S-Trainee- ja S-Päällikkö-koulutukset halutaan erottaa paitsi nimen, myös tavoitteiden ja koulutusten sisällön osalta toisistaan. Uudistuksen myötä s-traineet valmentautuvat vaativiin esimies- ja asiantuntijatehtäviin S-ryhmään ja s-päälliköt nimensä mukaisesti päällikkötehtäviin S-ryhmän liiketoiminnan toimipaikkoihin", Kotkas selvittää.

Molemmat koulutukset kestävät noin 1,5 vuotta ja niihin kuuluu Jollas Instituutissa Helsingissä pidettäviä teoriajaksoja.

S-Traineen hakuaika on 5.–18. lokakuuta ja koulutus alkaa helmikuussa 2010. Rekrytoitavien kanssa solmitaan vakituinen työsopimus ja koulutusajalta maksetaan palkkaa. Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille suunnattu S-Päällikkö-koulutushaku on 1.–14.2.2010. Lisätietoja osoitteesta www.s-trainee.fi.