Kuvaaja: Kari Auvinen

Kodinsisustusalan ammattitapahtuma Forma Messut juhlii 30-vuotissyntymäpäiviään työn merkeissä ja tuo Suomeen kolme alan kansainvälistä huippuasiantuntijaa. Elokuisen juhlaseminaarin pääpuhujaksi tulee yhdysvaltalainen Martin M. Pegler. Hän opastaa kuinka esillepanossa onnistutaan, herätetään myymälä henkiin, luodaan elämyksiä ja saadaan asiakkaat viihtymään liikkeessä.

Lisäksi seminaarissa kuullaan Henrik Peter Riesby Nielsenin esitys myymälästä mediana eli kuinka käyttää internetiä ja erilaisia sosiaalisia medioita sekä uutta teknologiaa keinona erottautua muista. Wolfgang Gruschwithin seminaariesityksen aiheena on Go green! Ekotehokkuutta esillepanoihin. Gruschwitz esittää esimerkkien avulla kuinka positiivisia tunteita ja elämyksiä luomalla myydään menestyksekkäästi kustannuksia ja ympäristöä säästäen. Kotimainen seminaaripuhuja on Asko Ahokas, jonka kokoama katsaus tarjoaa ikkunan vuoden 2010 tärkeisiin trendeihin.

Kuvaaja: Kari Auvinen

Forma Kevät ´09 -messuilla oli esillä värikkäitä juhlakattauksia.

Forma Messujen juhlaseminaari järjestetään osana Forma Syksy ´09 -messuja. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävien messujen teemana on Forma Fantasia. Teemalla halutaan korostaa elämästä nauttimista, haaveilua sekä itsestä ja ystävistä välittämistä synkän ja vakavan taloudellisen ilmapiirin keskellä.
"Teemaosastoa sitoo jättiläisräsymatto Fantasian väreissä. Maton päälle nousee kaksi rakennusta: Forma 30-vuotta talo ja kioski. Matolla kasvaa fantasiapensaita, jotka rajaavat tilaa istuinryhmille", kertoo toinen teemaryhmän toteuttajista, muotoilija Saara Renvall.

Forma Messut on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä sisustusalan ammattitapahtuma, jossa tukku- ja vähittäiskauppiaat kohtaavat uusien tuotteiden ja ideoiden merkeissä. Lisätietoja Forma Syksy ´09 -tapahtumasta ja Forma Messut Oy:stä löydät osoitteesta www.formamessut.fi. Juhlaseminaariin voit ilmoittautua nettilomakkeella.