Lähde: Suomen Asuntomessut Oy

Tänään avattavat asuntomessut tarjoavat monipuolisesti nähtävää myös talojen sisällä. Sisustus nimittäin on noussut yhdeksi tärkeimmäksi kiinnostuksen kohteeksi messukävijöiden joukossa.

"Valkeakosken messurakennuttajista valtaosa on yksityisiä perheitä, joiden talojen sisustuksissa on itselle tehtyjä ja omannäköisiä kokonaisuuksia," kertoo projektipäällikkö Arto Vuorijärvi Valkeakosken kaupungilta.
Monissa kohteissa korostetaan arjessa toimivia ja perheiden yhdessäoloon soveltuvia ratkaisuja, kuten yhtenäisiä keittiö-, oleskelu- ja ruokailutiloja.

Järjestyksessään 40. asuntomessut keskittyvät omakotitaloihin. Valkeakosken asuntomessujen teemana on "Asumisen mansikat". Sekä perinteisistä että moderneista malleista koostuvien omakotitalojen kirjo on runsas. Huoneistokoot vaihtelevat 88-374 neliön välillä.

Sisustustyylejä sekoitellaan
Sisustuksissa on perinteistä ja modernia tyyliä. Useassa kohteessa tyylit yhdistetään kiinnostavaksi kokonaisuudeksi - moderniin linjaan sekoitetaan kodikasta mummolatunnelmaa. Tämänvuotisten messujen katseenvangitsijana monessa kohteessa ovat tehosteseinät näyttävine kuvio- ja valokuvatapetteineen sekä seinämaalauksineen.

Kylämäisen asuntomessualueen Lintulan vehreät niityt ja metsämaisema ulottuvat taloihin sisälle asti suurten ikkunoiden ansiosta. Kesäaikana avoimet tai lasitetut terassit laajentavat asumista ulos.

Lähde: Suomen Asuntomessut Oy

"Piharakentaminen on tämän vuoden messuilla hyvin esillä. Kävijöille tarjotaan muun muassa ensimmäistä kertaa neuvontapalvelua pihaklinikalla", sanoo Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.

Talokohteiden lisäksi messuilta löytyy sisustamisvinkkejä Sisustusmaailmahallista. Näytteilleasettajien joukosta löytyy niin suurempia kodinsisustustavarataloja kuin pienempiä piensisustustuotteisiin keskittyviä yrityksiäkin.

Lisätietoa Valkeakosken Asuntomessuista löydät asuntomessujen verkkosivuilta osoitteesta www.asuntomessut.fi tai http://asuntomessut.valkeakoski.fi. Messut ovat auki 9. elokuuta saakka.