Tapiolan Stockmann-tavaratalo muuttaa ensi vuonna kauppakeskus Ainoan laajennusosaan. Valmista on määrä olla ensi vuoden maaliskuussa. Tavaratalon kehitystyöhön kutsutaan myös asiakkaita.
havainnekuva Tapiolan uudesta tavaratalosta

Tapiolaan nouseva uusi Stockmann-tavaratalo valmistuu maaliskuussa 2017. Tavaratalo tulee Ainoa-kauppakeskuksen laajennusosaan, jonka rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa.

Laajennusosan kokonaispinta-ala on noin 20 000 neliömetriä. Stockmannin osuus laajennuksesta on reilut 10 000 neliötä. Uudistuvan tavaratalon valikoimissa keskitytään muotiin, kosmetiikkaan, ruokaan ja kodin tuotteisiin.

Tavaratalon konseptin on suunnitellut saksalainen suunnittelutoimisto Blocher & Blocher, joka vastasi myös Helsingin keskustan tavaratalon naisten jalkineosaston uudistuksesta. Vaikutteita haetaan Tapiolan puutarhakaupunginosan vehreydestä ja arkkitehtuurista, mikä näkyy muun muassa materiaalivalinnoissa.

Asiakkaat mukaan tavaratalon kehitystyöhön

Stockmann kertoo ryhtyvänsä keräämään asiakkaiden mielipiteitä ja kehitysideoita sosiaalisessa mediassa. Asiakkailta kysytään muun muassa tulevaisuuden tavaratalokokemuksesta ja valikoimista. Aktiivisia keskustelijoita kutsutaan kevään aikana järjestettäviin Asiakastuntija-workshoppeihin. Keskusteluun voi osallistua tunnisteella #uuttastockaa.