Muutosmoottori on uusi Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen julkaisema verkkolehti. Tänään ilmestyneessä ensimmäisessä numerossa kerrotaan muun muassa, että palvelut ovat nousemassa merkittäväksi erilaistumistekijäksi teknisessä kaupassa.

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen puheenjohtaja ja Onninen Oy:n varatoimitusjohtaja Tuomo Väänänen kertoo, että palveluiden rooli vahvistuu kaiken aikaa.
– Tuotteiden hintojen mahdollistama hyöty asiakkaille on rajallinen, sillä tuotteet ovat jo niin kilpailtuja. Palveluiden kautta säästöjä on mahdollista saada aikaan.

Teknisen Kaupan, kuten yhdistyksen nimi nykyään lyhennetään, toimitusjohtaja Markku Uitto kirjoittaa pääkirjoituksessa yhdistyksen ja verkkolehden taustoista. Yhdistys aloitti viime vuoden vaihteessa neljän liiton yhdistyessä.
– Uusi yhdistys hakee tekniselle kaupalle korkeampaa profiilia Suomen järjestökentässä. Uusi visuaalinen ilme, uusi slogan Muutoksen moottori ja uudet web-sivut antavat nykyaikaisemman ja osuvamman kuvan yhä voimakkaammin palvelu- ja ratkaisuliiketoimintaa kehittävästä toimialasta.

Uunituoretta, muttei painomusteelta tuoksuvaa MuutosMottori-lehteä pääset lukemaan täältä. Seuraava lehti ilmestyy syyskuussa.