Oulun keskustassa sijaitseva maineikas Rintamäen urheiluliike siirtyy 1. lokakuuta Intersport-ketjuun. Muutoksen myötä myymälän ilme uudistuu ja valikoima kehittyy Intersport-ketjun mukaiseksi.

Urheilu Rintamäki on Oulun alueen ja koko Pohjois Suomen suurin urheilukauppa ja tunnetaan hyvästä palvelustaan, asiakaslähtöisistä tapahtumistaan sekä laadukkaista valikoimistaan.

Oululaisen urheilukaupan vahvuutena on ollut myös huoltotoimita, etenkin suksihuolto. Myymäläpäällikkö Jari Kuisman mukaan jatkossa tullaan hyödyntämään Intersport-ketjun mukanaan tuomat uudet mahdollisuudet kehittää valikoimia ja asiakaspalvelua. Intersport-ketjun myötä asiakkaille tarjotaan K-ryhmän kanta-asiakasjärjestelmä Plussa.

Intersport-ketjuun liittymisen myötä myymälässä aloitetaan uudistusremontti. Myymälä saa uuden ilmeen sekä ulko- että sisätiloihin. Myös myymäläkalusteita uusitaan.

Vuonna 2003 Urheilu Rintamäki siirtyi Sportia-ketjusta Intersportin Finalnd Oy:n omistukseen ja toiminta on jatkunut tähän saakka tunnetulla Urheilu Rintamäki -nimellä.