Laboratory 212 ˚F on uusi muotiyhteisö internetissä, joka aukeaa marraskuun alussa osoitteessa www.fashionlab.fi. Kyse on täysin uudesta konseptista, joka kokoaa yhteen kaikki muotialalla toimivat tahot ja muodista kiinnostuneet kuluttajat.

Laboratory 212 °F on paikka, jossa jaetaan tietoa, taitoa ja intohimoa muodista. Ainutlaatuisen muotiyhteisön tarkoituksena on kasvattaa yhteenkuuluvuuden tunnetta sen jäsenien kesken ja edistää muotikauppaa.

Yhteisö sai alkunsa muotialan yrityksiltä, joille oli syntynyt tarve kehittää muotialalle uusi työkalu. Sen avulla jokainen muotialalla toimiva yritys ja muodista kiinnostunut kuluttaja voi jakaa tietoa muodista yhteisellä foorumilla. Laboratory 212 ˚F tarjoaa rekisteröityneille jäsenilleen mahdollisuuden yhteistyöhön muun muassa keskustelujen, blogien ja ilmoitusten kautta helposti - yhdessä ja samassa paikassa.

Yhteisö toimii avoimuuden periaatteella

Laboratory 212 °F on avoin yhteisö, jossa kaikki jäsenet pääsevät keskustelemaan keskenään. Muodista kiinnostuneille kuluttajille jäsenyys on ehdottomasti vaivattomin, inspiroivin ja nopein tapa seurata mitä muodin maailmassa tapahtuu. Yhteisö tarjoaa esimerkiksi kuluttajille mahdollisuuden keskustella muotialan ammattilaisten kanssa ja muotiblogien kautta tuoda ajatuksiaan esille ja saada tunnettuutta ammattilaisten parissa. Jäsenyys on muun muassa alennuksia tuotteista, kutsuja tilaisuuksiin ja mukavia yllätyksiä. Muotialan ammattilaisille Laboratory 212 °F on tiedon ja kokemuksen jakamista sekä uudenlainen inspiraation lähde ja markkinointikanava.

Laboratory 212 °F -verkkosivustoa ei ole rakennettu sponsorituen avulla, eikä se ole yhden muotialan yrityksen, aatteen tai tuotemerkin asialla. Muotiyhteisön jäsenyys maksaa kuluttajalle 20 euroa ja se sisältää jäsenyyden lisäksi kaksi MODIN -lehden numeroa vuosittain kotiin kannettuna.