Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Eteläranta 10 haluaa olla energiaratkaisujen edelläkävijä

Eteläranta 10:ssä viime vuosien aikana toteutetut remontit ovat tulleet tutuiksi Kaupan liitossakin asioineille. Uudistusten myötä kiinteistössä on saatu vähennettyä lämmitysenergian ja sähkön kulutusta lähes 50 % verrattuna kymmenen viime vuoden keskiarvokulutukseen. Lisäksi kiinteistöön ostettava energia on nyt sataprosenttisesti ympäristösertifioitua, uusiutuvaa energiaa.

Nuorten tulevaisuusraportti 2019 – kooste tuloksista jäsenyrityksille

Minne nuoret suuntaavat, kun koulu loppuu? Entä miten houkuttelevana kaupan ala nähdään nuorten keskuudessa? Nuorten tulevaisuusraportti 2019 -selvityksen tuloksia on nyt tarjolla Kaupan liiton jäsenyritysten sisäiseen käyttöön.

Raportti: Verkkokauppa jatkaa kasvuaan Euroopassa 2019

Tänä vuonna verkkokaupan liikevaihdon ennustetaan kirivän lähes 14 prosentin kasvuun Euroopassa. Verkko-ostosten kokonaisarvo yltäisi siinä tapauksessa 621 miljardiin euroon.

Rahanpesun valvontarekisteri käyttöön 1.7.2019 – koskee myös kaupan alaa

Aluehallintovirasto tiedottaa, että rahanpesun valvontarekisteri otetaan käyttöön 1.7.2019. Niiden aluehallintoviraston valvomien ilmoitusvelvollisten, jotka eivät kaupparekisterin lisäksi vielä ole missään aluehallintoviraston rekisterissä, on hakeuduttava tähän uuteen valvontarekisteriin viimeistään 14.7.2019.

Kaupan liiton nuoriso-ohjelma – tekoja nuorten ja kaupan puolesta

Kaupan nuoriso-ohjelma on yksi Kaupan liiton Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksista. Ohjelmakausi päättyy tähän kevääseen, mutta työ mm. nuorten työllistymisen edistämiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi jatkuu.

Huijarit kuriin! -hanke jatkaa työtä verkkohuijaamisten estämiseksi

Kaupan liiton ja kumppaneiden viime keväänä lanseeraama Varo huijareita verkossa! -kampanja on saanut jatkoa. Kuluttajaliiton käynnistämä Huijarit kuriin! -hanke laajentaa teemaa kuluttajille tarjottaviin palveluihin. Kaupan liitto jatkaa hankkeessa kumppanin roolissa.

Uudet 100 ja 200 euron setelit on otettu käyttöön 28.5.

Suurimmat eurosetelit – 100 ja 200 euron setelit – ovat uudistuneet. Uusien seteleiden liikkeeseenlasku aloitettiin tiistaina 28.5. Setelit ovat täynnä huipputeknologiaa, ja niissä on käytetty aiempaa kehittyneempiä turvatekijöitä. Nämä takaavat sen, että seteleitä on aiempaa vaikeampi väärentää. Setelit ovat myös hieman vanhoja seteleitä kapeampia.