Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Euroopan komissiolta apua pk-yritysten liiketoimintaan

Euroopan komissio tarjoaa Enterprise Europe Network -verkoston tukemana tietoa pk-yrityksille EU:n sisämarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Uusi #MinunKauppani-juttusarja viestii monien mahdollisuuksien toimialasta

Kaupan liiton Facebook-kanavalla käynnistyy tänään #MinunKauppani-juttusarja. Kaupan alan osaajia ja ammattilaisia nostava uusi kokonaisuus viestii monimuotoisesta, monien mahdollisuuksien toimialasta.

Kaupan liiton jäsenetu: Jäsenhintaan Retail’s BIG Show’hun

Kaupan liitto tarjoaa jäsenyrityksilleen mahdollisuuden osallistua Retail’s BIG Show -konferenssiin edullisempaan hintaan. Konferenssi järjestetään 13.–15. tammikuuta 2019 New Yorkissa.

Työpaikalla oppiminen: seminaari työpaikkaohjaajille, ohjauksen suunnittelijoille sekä opetushenkilöstölle

Kaupan liitto, Kaupan koulutuksen kehittämiskeskus, Kaupallisen Osaamisen Edistämisliitto (KOEL) sekä Palvelualojen ammattiliitto PAM järjestävät 10.10. Työpaikalla oppiminen ammatillisessa koulutuksessa -seminaarin. Tule kuulemaan, mitä työpaikalla oppiminen ammatillisessa koulutuksessa on ja pohtimaan yhdessä sitä, mitä sen pitäisi olla.

Sakon muuntorangaistuksen käytön laajentaminen etenee hitaasti

Oikeusministeriö valmistelee sakon muuntorangaistusta koskevia lakimuutoksia ja se pyysi sidosryhmiltään 17.8.2018 mennessä lausuntoja luonnokseensa hallituksen esitykseksi. Teknisesti kysymys on sakon ja rikesakon määräämisestä annetun lain 1 §:n, rikoslain 2 a luvun ja sakon täytäntöönpanosta annetun lain 28 §:n muuttamisesta. Oikeusministeriö esittää, että lakimuutokset saatettaisiin voimaan vasta, kun poliisin ja oikeushallinnon laajemmat tietojärjestelmämuutokset valmistuvat. Tämän arvioidaan tapahtuvan viimeistään vuonna 2021.

Ajankohtaisia kohtaamisia ministereiden ja muiden päättäjien kanssa

Kaupan alan ajankohtaisia kysymyksiä on viety päättäjien pöytiin monissa ministeri- ja päättäjätapaamisissa elokuussa.

Opettajankouluttajille tietoa yritysten vastuullisuustyöstä

Opettajien koulutus on tärkeää, pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavaa työtä, jossa elinkeinoelämä haluaa olla vahvasti mukana. Tämän vuoden Opettajankoulutusfoorumi ja elinkeinoelämä kumppaneina -seminaari toteutettiin Turussa teemanaan vastuullisuus työelämässä.