Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Selvitys suomalaisyritysten viennin ja kansainvälistymisen haasteista valmistunut

Ulkoasiainministeriö keräsi viime syksynä suomalaisyrityksiltä tietoa, millaisia ongelmia ne ovat kokeneet kansainvälistymispyrkimyksissään. Nyt selvityksen tulokset on koottu yhteen, ja ne julkaistaan avoimessa tilaisuudessa toukokuun lopulla.

Sähkölaiteromun kauppakeräys käynnistyy toukokuussa – rekisteröidy vastaanottopisteeksi ja kouluttaudu verkossa

Käytöstä poistettujen sähkölaitteiden vastaanotto kaupoissa alkaa 1.5.2013. Vastaanottovelvoite vaihtelee myymälän koon, tuotevalikoiman ja sähkölaiteromun koon mukaan. Lisätieto ja kauppojen koulutusmateriaali on koottu verkkoon osoitteeseen www.serkierratys.fi.

Sähkö- ja elektroniikkalaiteromun vastaanotto kaupoissa alkaa toukokuussa

Uusi jätelaki velvoittaa toukokuun alusta alkaen myymälöitä vastaanottamaan kotitalouksista peräisin olevaa sähkö- ja elektroniikkalaiteromua (SER). Vastaanottovelvoite vaihtelee myymälän koon ja tuotevalikoiman mukaan.

Kiikarissa työelämä – Kauppa panostaa nuorten työelämätuntemuksen lisäämiseen

Kaupan liitto jatkaa aktiivista toimintaansa nuorten työllistämisen edistämiseksi myös tänä vuonna. Olemme mukana edelleen Elinkeinoelämän nuoriso-ohjelmassa, jossa painotetaan nyt erityisesti yritysten valmiuksia kohdata nuoria.

Eurooppalainen vähittäiskauppa-alan toimintasuunnitelma hyväksytty

EU-komissio on hyväksynyt toimintasuunnitelman, jolla pyritään parantamaan sisämarkkinoiden toimintaa vähittäiskaupan alalla. Pääteemoina ovat muun muassa kuluttajien oikeudet, sähköinen kauppa ja epäterveiden kaupan käytäntöjen torjunta.

Testaa yrityksesi uudistumiskyky

Kauppias, johtaja tai liiketoiminnan kehittäjä, millaiset valmiudet yritykselläsi on uudistaa liiketoimintaa? Kaupan liitto toteuttaa yhdessä Tampereen yliopiston kanssa tutkimuksen, jonka tavoitteena on muodostaa kattava kokonaiskuva kaupan uudistumiskyvystä.

Kaupan liiton valiokuntien kokoonpanot ja toimintasuunnitelmat vuonna 2013

Kaupan liiton valiokuntien kokoonpanot ja toimintasuunnitelmat vuodelle 2013 on vahvistettu.