Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Kutsu: Ammatillinen koulutus 2018 – työelämä ja koulutus yhtä jalkaa eteenpäin

Elinkeinoelämän keskusliitto EK, kauppakamarit ja Suomen Yrittäjät ovat päättämässä 12 paikkakunnan kiertuettaan, jonka aikana on koottu kentän terveiset ammatillisen koulutuksen uudistumisesta. Kutsumme sinua johtopäätösten ja debatin äärelle. Kuinka vuosikymmenten reformi lunastaa yritysten, yhteiskunnan ja oppilaitosten odotukset? Missä on onnistuttu, missä ovat polttavimmat kehityskohteet? Mitkä ovat jatkoaskeleet seuraavalle hallituskaudelle?

Seminaarista työkaluja hyvään työpaikkaohjaukseen

Kaupan liitto järjesti 10.10.2018 yhdessä kumppaneittensa Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksen, Kaupallisen Osaamisen Edistämisliitto KOEL:n ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin kanssa seminaarin työpaikalla oppimisesta ammatillisessa koulutuksessa. Tilaisuuden kohderyhminä olivat työpaikkaohjaajat, työpaikkaohjauksen suunnittelijat ja kauppaopettajat.

Uusi energiamerkintäasetus tuo velvoitteita kaupalle: EU-alueelle maahantuovien syötettävä tiedot tuotetietokantaan 1.1.2019 alkaen

Muistutamme marraskuun 2017 jäsenkirjeessä uutisoimastamme uudesta velvoitteesta koskien energiamerkintäasetusten alaisia tuotteita EU-alueelle maahantuovia yrityksiä.

Kauppa luo hyvinvointia! Tutustu Kaupan liiton vaalivaikuttamisen pääteemoihin

Kauppa haluaa tulevaisuudessakin tarjota työtä, toimeentuloa ja hyvinvointia koko Suomessa. Tutustu Kaupan liiton hallitusohjelmavaikuttamiseen ja vuoden 2019 eduskuntavaaleihin liittyviin ratkaisuehdotuksiin.

Kaupan ala pärjää Venäjällä pakotteista huolimatta – entä jatkossa?

Kaupan liiton jäsenyritysten liikevaihdot Venäjällä ovat olleet kasvussa tänä vuonna, joskin tuloskehitystä on heikentänyt ruplan aiheuttamat vaihtelut.

Nuoret ja työelämä -seminaarin puheenvuoroissa korostettiin hyvän perehdytyksen merkitystä

Kaupan liiton ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin 26. syyskuuta järjestämään Nuoret ja työelämä -yhteisseminaariin osallistui noin 80 Kaupan liiton jäsenyritysten edustajaa ja pamilaista luottamusmiestä.

Keskusteluja vähäarvoisten lähetysten tullittomuuden aiheuttamasta kilpailuhaitasta

Kaupan liiton asiantuntijat tapasivat valtiovarainministeriön edustajan ja EU-komission verotuksen ja tulliliiton pääosaston edustajia viikolla 39. Keskustelujen aiheena oli vähäarvoisten lähetysten tullittomuuden aiheuttama kilpailuhaitta.

Kaupan liiton lakivaliokunta Brysselissä