Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Kodinkoneiden markkinoinnissa ilmoitettava tuotteen energiatehokkuusluokka

Kodinkonemainoksissa on heinäkuusta eteenpäin ilmoitettava tuotteen energiatehokkuusluokka. Jatkossa energiamerkintä laajenee ainakin televisioiden markkinointiin.

Euroopan kemikaaliviraston SVHC-luetteloa päivitetty

Euroopan kemikaaliviraston ECHA:n sivuilla olevaa erityistä huolta aiheuttavien aineiden luetteloa on jälleen päivitetty. Listaan lisättiin kesäkuussa useita uusia aineita.

Aalto-yliopisto kouluttaa kaupan johtajia

Aalto-yliopistossa alkaa syksyllä kauppiaille suunnattu koulutusohjelma. Ohjelman tarkoituksena on tarjota käytännönläheistä tietoa liiketoiminnan kehittämiseksi ja suoritustason parantamiseksi.

Valmistaudu SEPA-muutoksiin, ota yhteyttä omaan maksujärjestelmätoimittajaan

SEPAan siirtyminen merkitsee suuria järjestelmämuutoksia pankeille. Myös yritykset joutuvat tekemään muutoksia omiin maksamisen järjestelmiinsä sekä järjestelmiin, joissa käsitellään tilinumerotietoja.

Kaupan liiton Venäjän kaupan ryhmä tutustui Pietarin markkina-alueeseen

Kaupan liiton Venäjän kaupan ryhmä kävi tutustumassa toukokuussa Pietarin markkinoihin. Matka tarjosi uusia kontakteja suomalaisille kaupan yrityksille ja valaisi Pietarin markkinoiden kansainvälistä kilpailukenttää.

Myrkylliset kemikaalit on lokakuusta alkaen säilytettävä myymälöissä lukitussa tilassa

Myrkyllisiä kemikaaleja, kuten tuulilasinpesunesteitä ja polttoaineita, saa myydä jatkossa vain lukkojen takaa. Lokakuun alussa voimaan astuvalla muutoksella halutaan vähentää kemikaalien aiheuttamia terveysriskejä.

Markkinointiarpajaiset voi rajata tuotteen ostajiin

Tuotteiden markkinointiarpajaisia voidaan jatkossa järjestää myös ainoastaan ostaville asiakkaille. Tähän asti arpajaisiin on täytynyt voida osallistua, vaikkei tuotetta ostaisikaan. Uudistus astuu voimaan kesäkuun puolessa välissä.