Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Muista jäsenetu: Vakuuta yrityksesi tietosuoja- ja kyberriskit

Vakuutusmeklariyhtiö Marsh on tehnyt sopimuksen Kaupan liiton kanssa kybervakuutuksen tarjoamisesta jäsenyrityksille. Kaupan liiton jäsenille tarjottava kybervakuutus on vakuutusmarkkinoilla valmiiksi Marshin kilpailuttama ryhmäratkaisu.

Ylen ilovemuovi-kampanja ja -kiertue 25.3.−4.5.2019

Yle toteuttaa keväällä kaikilla kanavillaan, kaikissa produktioissaan ja kaikille yleisöille muoveja koskevan kampanjan, joka huipentuu huhtikuun lopun kierrätyskaravaaniin. Kampanjan tavoitteena on tehdä Suomesta muovin kierrätyksen mallimaa. Päälinja on, että ketään ei syyllistetä eikä mitään toimijaa mainosteta vaan pyritään varmistamaan, että oikea muovi päätyy oikeaan paikkaan.

Kaikilla on mielipide kaupasta, mutta tiedetäänkö siitä riittävästi?

Kaupan liiton johtajat ja asiantuntijat ovat tavanneet syksyn aikana kymmeniä, jos ei jo satoja, päättäviä poliitikkoja ja virkamiehiä ensi kevään eduskuntavaaleihin liittyen. Kaupan liiton hallitusohjelmatavoitteet ovat saaneet laajaa hyväksyntää puoluekannoista riippumatta.

Millaisia ovat kaupan näkymät Etelä-Karjalassa?

Kaupan liitto ja Etelä-Karjalan kauppakamari järjestivät 14.11. Lappeenrannassa tilaisuuden, jossa käsiteltiin paikallisen kaupankäynnin haasteita ja tulevaisuudennäkymiä. Yli 50 asiasta kiinnostunutta kauppiasta saapui keskustelutilaisuuteen.

Kauppa tarjoaa vastuullisia kesäduuneja myös ensi kesänä

Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanja on pyörähtänyt käyntiin. Kaupan liitto on jälleen mukana kampanjassa asiantuntija- ja toimialakumppanina kannustaen jäsenyrityksiään liittymään mukaan vastuullisten kesäduunitarjoajien joukkoon.

Kylmälaitteiden huollossa sallittujen aineiden rajoittaminen näkyy jo markkinoilla

1.1.2020 alkaen kylmälaitteiden huollon ja kunnossapidon yhteydessä ei saa enää lisätä uutta, korkean ilmastolämmitysvaikutuksen omaavaa F-kaasua laitteisiin, joiden kylmäainetäytöskoko on vähintään 40 hiilidioksidiekvivalenttitonnia. Kierrätettyjä tai regeneroituja aineita saa kuitenkin edelleen käyttää huoltoon vuoteen 2030 asti.

Kutsu: Ammatillinen koulutus 2018 – työelämä ja koulutus yhtä jalkaa eteenpäin

Elinkeinoelämän keskusliitto EK, kauppakamarit ja Suomen Yrittäjät ovat päättämässä 12 paikkakunnan kiertuettaan, jonka aikana on koottu kentän terveiset ammatillisen koulutuksen uudistumisesta. Kutsumme sinua johtopäätösten ja debatin äärelle. Kuinka vuosikymmenten reformi lunastaa yritysten, yhteiskunnan ja oppilaitosten odotukset? Missä on onnistuttu, missä ovat polttavimmat kehityskohteet? Mitkä ovat jatkoaskeleet seuraavalle hallituskaudelle?