Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Kaupan ala pärjää Venäjällä pakotteista huolimatta – entä jatkossa?

Kaupan liiton jäsenyritysten liikevaihdot Venäjällä ovat olleet kasvussa tänä vuonna, joskin tuloskehitystä on heikentänyt ruplan aiheuttamat vaihtelut.

Nuoret ja työelämä -seminaarin puheenvuoroissa korostettiin hyvän perehdytyksen merkitystä

Kaupan liiton ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin 26. syyskuuta järjestämään Nuoret ja työelämä -yhteisseminaariin osallistui noin 80 Kaupan liiton jäsenyritysten edustajaa ja pamilaista luottamusmiestä.

Keskusteluja vähäarvoisten lähetysten tullittomuuden aiheuttamasta kilpailuhaitasta

Kaupan liiton asiantuntijat tapasivat valtiovarainministeriön edustajan ja EU-komission verotuksen ja tulliliiton pääosaston edustajia viikolla 39. Keskustelujen aiheena oli vähäarvoisten lähetysten tullittomuuden aiheuttama kilpailuhaitta.

Kaupan liiton lakivaliokunta Brysselissä

Kaupan liiton lakivaliokunta matkusti Brysseliin 24.−25.9.2018. Matkan tavoitteena oli tällä kertaa syventää osallistujien ymmärrystä EU-lainvalmistelusta.

Seuraavan eduskunnan suuria haasteita puoluesihteereiden silmin

Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala ja edunvalvontajohtaja Tuula Loikkanen ovat käyneet tapaamassa puoluesihteereitä ensi kevään vaalivaikuttamista silmällä pitäen. Kaupan liiton hallitusohjelmatavoitteiden päälinjat julkaistaan 9.10.2018.

Muovitiekartta Suomelle -julkistus 16.10.: kaupan muoviteot esiin!

Ympäristöministeriö asetti maaliskuussa 2018 kansallista muovitiekarttaa valmistelevan laajapohjaisen yhteistyöryhmän toimikaudelle 1.4.–14.9.2018. Ryhmän tehtävänä oli tarkastella muoveihin liittyviä haasteita ja niiden ratkaisumahdollisuuksia sekä määritellä ja priorisoida lyhyen ja pidemmän aikavälin toimet niihin vastaamiseksi. Kaupan toimialaa edusti ryhmässä johtava asiantuntija Marja Ola Kaupan liitosta.

Euroopan komissiolta apua pk-yritysten liiketoimintaan

Euroopan komissio tarjoaa Enterprise Europe Network -verkoston tukemana tietoa pk-yrityksille EU:n sisämarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista.