Onhan yrityksesi jo mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa? Hieno juttu, sillä nyt kannattaa lähteä mukaan myös kesäduunitutkimukseen ja Vastuullisin kesäduuni 2019 -kilpailuun, jotka käynnistyvät toukokuussa.

Vastuullisin kesäduuni -tutkimus on Suomen suurin nuorten kesätyökokemuksia kartoittava tutkimus. Viime vuonna tutkimukseen osallistui 128 yritystä ja kyselyyn vastasi peräti 7 790 nuorta. Tulokset toimivat yrityksille erinomaisena työkaluna kesätyöprosessien kehittämisessä sekä mittarina kehittymisen seuraamisessa.

Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa puolestaan palkitaan parhaat kesätyönantajat vuosittain. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki Vastuullinen kesäduuni -kampanjan työnantajat. Kilpailussa pärjääminen on mitä mainioin tapa osoittaa vastuullisuutensa ja oma erinomaisuutensa työnantajana.

Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa palkitaan kokonaisarvion perusteella parhaat työnantajat kolmessa sarjassa: pienet ja keskisuuret yritykset, suuret yritykset ja 1000plus-yritykset. Kauppa on perinteisesti pärjännyt kilpailussa erinomaisesti; esimerkiksi viime vuonna voiton 1000plus-sarjassa nappasi IKEA Suomi.

Vastuullisin kesäduuni -tutkimus ja kilpailu käynnistyvät toukokuussa. Vastuullisimmat työnantajat palkitaan kampanjan päätösseminaarissa syyskuussa.

Lue lisää tutkimuksesta ja kilpailusta täältä.

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun.

Kaupan liiton uutinen 3.12.2018: Kauppa tarjoaa vastuullisia kesäduuneja myös ensi kesänä

Lisätiedot: Mervi Angerma-Niittylä, p. 040 707 4214, mervi.angerma.niittyla(at)kauppa.fi

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie työpaikkojen luotsaama kampanja, jonka pääyhteistyökumppaneita ovat EK, Telia, Destia, S-Ryhmä, Kojamo, Talous ja nuoret TAT ja T-Media. Kaupan liitto on jälleen mukana kampanjassa asiantuntija- ja toimialakumppanina.