Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Kaupan liiton jäsenkysely 2017

Kaupan liiton jäsenkysely 2017


Osallistu Kaupan liiton toiminnan kehittämiseen!


Kaupan liiton ensimmäinen tehtävä on huolehtia, että kaupan maine paranee ja sen yhteiskunnallinen asema vahvistuu. Tämän lisäksi tehtävämme on parantaa jäsenpalvelua niin, että Kaupan liiton jäsenyys koetaan yhä paremmin jäsenmaksun arvoiseksi. Tässä työssä jäsenyrityksiltä saatavat näkemykset, ideat ja ratkaisuehdotukset ovat meille tärkeitä. Ne auttavat meitä uudistamaan ja kehittämään toimintaamme sekä viemään kaupan edunvalvontaa eteenpäin.

Kaikkien asiantuntemuksen ja viisauden keräämiseksi sekä hyödyntämiseksi kutsumme Sinut mukaan verkkoareenaan, jonka yhteistyökumppanimme Gre@Brains on avannut meille. Areenalle osallistuminen on mielenkiintoista, luottamuksellista ja nopeaa. Areenan avulla saamme luotua näkemyksen siitä, mikä on jäsenyritystemme käsitys toiminnastamme nyt – ja millaista toimintamme pitää olla tulevaisuudessa.

Aloitamme paneelin tuloksien tarkastelun heti, kun kommenttejanne alkaa kertyä. Tämän kyselyn viisauksista suodatetaan joukko uusia ideoita ja toimintatapoja, joista varmasti moni voidaan ottaa heti käyttöön.

Verkkoareenan käyttö on helppoa. Vastaaminen vie aikaa noin 15-20 minuuttia.

Toimi näin:

1. Kirjaudu linkistä http://www.ankkurointi.fi/go/KL2017a/ areenan sivuille. Luottamuksellisuuden takaamiseksi kaikilla on tämä sama linkki ilman tunnuksia. Jokainen vastaus menee suoraan ja nimettömänä yhteistyökumppanillemme.

2. Tervetulosivun luettuasi ja taustamuuttujaryhmäsi valittuasi vastaa kaikkiin esitettyihin avoimiin kysymyksiin ja kuvaärsykkeisiin niin runsassanaisesti tai niukasti kuin itse haluat. Voit käydä verkkoareenalla sen aukioloaikana useammankin kerran täydentämässä ja lisäämässä ajatuksiasi.

3. Älä kiinnitä vastatessasi huomiota muotoseikkoihin, tärkeintä on nostaa esille sinun mielestäsi keskeisiä asioita ja ideoita.

Areena on auki 28.4. klo 24.00 asti

Voit vastata kysymyksiin myös kotikoneeltasi. Jokainen kommentti on esiintuomisen arvoinen, arvokas ja oikein. Vastaamatta jättäminenkin on kannanotto, mutta vain osallistumalla ja vastaamalla voit vaikuttaa.

 

Lisätietoja antaa:

Projektin toimittamisesta vastaava Markku Hiljanen, p. 040 179 7575, markku.hiljanen@greatbrains.fi

Teknisissä kysymyksissä ota yhteys Ville Lähdesmäki, p. 050 543 6134, ville.lahdesmaki@greatbrains.fi