Näin kouluttaudut kaupan alalle

Kun koulu loppuu

Kaupan ala näyttäytyy Kun koulu loppuu -sivustolla

Liiketoiminnan kaksoistutkinnolla vauhtia kaupan alalle

Noora teki harrastuksistaan työn kaupan alan yrittäjänä

Kaupan alalle johtavia koulutuspolkuja

Kaupan ala tarjoaa työtehtäviä hyvin monenlaisen koulutuspolun kulkeneille. Alan työntekijöiden yleisimpiä tutkintoja ovat liiketoiminnan perustutkinto eli merkonomitutkinto ja ammattikorkeakoulututkinnoista tradenomitutkinto. Vaativimmissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä voidaan edellyttää myös yliopistotutkintoa. Jos toisen asteen koulutus puuttuu, mutta on kiinnostunut kaupan alan töistä, hyvä vaihtoehto on myös oppisopimuskoulutus.

Opiskele digitaalista kauppaa yliopistossa!

Kaupan liiton koordinoima ja viiden yliopiston toteuttama digitaalisen kaupan opintokokonaisuus tarjoaa kokonaiskuvan digitaalisesta kaupasta ja kaupan toimialan merkittävästä murroksesta. Opintokokonaisuus on suunnattu kauppatieteellisen koulutusalan ja soveltuvien alojen tutkinto-opiskelijoille sekä osaamistaan täydentäville kaupan alan ammattilaisille.

Kokonaan verkossa toteutettava digitaalisen kaupan opintokokonaisuus on tarkoitettu yliopistojen tutkinto-opiskelijoille. Opintojaksot ovat suoritettavissa myös avoimen yliopiston kautta osaamistaan kehittäville.