Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Liitto > Kannattajajäseneksi

KannattajajäseneksiKiinnostaako Kaupan alan tutkimustieto sekä kaupan koulutukset ja tapahtumat edulliseen jäsenhintaan?

Mitä Kaupan liitto tarjoaa kannattajajäsenilleen?

  • Kannattajajäsenenä pääset tutustumaan Kaupan liiton tuottamiiin tutkimuksiin, myyntitilastoihin, katsauksiin, kuluttaja- ja yrityskyselyihin sekä tilastotietohin.
  • Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua Kaupan liiton monipuolisiin koulutuksiin ja tapahtumiin edulliseen jäsenhintaan
  • Saat yhden maksuttoman osallistumisen valitsemaanne Kaupan liiton koulutukseen tai tapahtumaan vuosittain 
  • Saat 10 % alennuksen Kaupan liiton tapahtumien näytteilleasettajapaketeista
  • Pääset uutiskirjeemme jakelun pariin. Uutiskirjettä seuraamalla saat tietoa toimialasta, kaupan yrityksistä ja toimintaympäristön muutoksista.
  • Kannattajajäsenenä saat yrityksesi logon esille Kaupan alan jäsenlistaukseen sekä yrityksen yhteystiedot, lyhyen kuvauksen toiminnasta ja yhteyshenkilöt esille Kaupan alan kumppaniportaaliin  

Kannattajajäsenyyden hinta vuonna 2018 on 2 000 euroa *).

*) Kesken kalenterivuotta jäseneksi liittyvältä yritykseltä peritään jäsenmaksua ensimmäisenä vuotena vain liittymisen vahvistamisen jälkeisiltä kokonaisilta kuukausilta.

Mikäli yritys haluaa päättää kannattajajäsenyyden kuluvaan vuoteen, jäsenyys tulee irtisanoa kuluvan vuoden viimeiseen päivään (31.12.) mennessä. Tämän jälkeen irtisanotusta jäsenyydestä peritään seuraavan vuoden jäsenmaksusta 50 %.

Liity kannattajajäseneksi täältä

Muut kuin kaupan alan yritykset ovat tervetulleita Kaupan liiton kannattajajäseniksi. Jäsenyys edellyttää Kaupan liiton hallituksen hyväksyntää.

Kannattajajäsenemme:

Deloitte
Sanoma News Oy

Katso tästä eri sektoreilla toimivia kaupan alan palveluntarjoajia ja tavarantoimittajia.

Kaupan alan yritykset voivat liittyä Kaupan liittoon täältä.