Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Liitto > Kaupan kansainväliset yhteistyöjärjestöt

Kaupan kansainväliset yhteistyöjärjestöt


Kaupan liitto tekee yhteistyötä useiden kansainvälisten kaupan alan järjestöjen kanssa. Koska entistä enemmän kaupan alaa koskevista päätöksistä tehdään EU:ssa, yhteistyö kansainvälisten sisarjärjestöjen kanssa on tärkeää. Yhteistyöllä vahvistetaan kaupan alan vaikutusmahdollisuuksia ja varmistetaan, että kaupan ala huomioidaan päätöksenteossa. 


EuroCommerce

EuroCommerce on eurooppalainen kaupan alan etujärjestö, jonka tehtävänä on varmistaa, että kaupan ala huomioidaan EU-lainsäädännössä. Sen jäseninä ovat kansalliset kaupan alan liitot 31 Euroopan maasta ja 27 johtavaa vähittäis- ja tukkukauppayritystä.

EuroCommercessa Kaupan liittoa edustavat liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi ja Juhani Ilmola SOK:sta. Lisäksi Kaupan liiton asiantuntijat ovat jäseninä EuroCommercen valiokunnissa.

Lisätietoa: EuroCommercen uutiset

 eCommerce Europe

eCommerce Europe on eurooppalainen sähköisen kaupankäynnin etujärjestö, joka edustaa 25 000 eurooppalaista verkkokauppaa. Järjestön ovat perustaneet kansalliset verkkokauppajärjestöt. Järjestön tehtävänä on edistää rajat ylittävää sähköistä kaupankäyntiä, tuottaa tutkimustietoa Euroopan verkkokauppamarkkinoista ja tarjota foorumi eurooppalaiselle verkkokauppasektorille.

Lisätietoa eCommerce Europe -yhteistyöstä antaa Kaupan liiton edunvalvontajohtaja Tuula Loikkanen. (Ks. yhteystiedot.) 

Tutustu myös: eCommerce Europen uutiset

FIRAE

Firae, Forum for International Retail Association Executives, on kansainvälinen vähittäiskaupan järjestöjen verkosto. Sen jäseninä on kaupan alan järjestöjä 25 maasta. Firae toimii foorumina ja yhteistyöjärjestönä, jossa etsitään ratkaisuja vähittäiskaupan globaaleihin kysymyksiin.

Yhteyshenkilöinä FIRAE-yhteistyössä toimivat Kaupan liitossa toimitusjohtaja Juhani Pekkala sekä edunvalvontajohtaja Tuula Loikkanen (ks. yhteystiedot.)

Ks. lisätietoa Firaesta.