Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Liitto > Kumppaniportaali

Kaupan kumppaniportaaliKaupan liitto haluaa parantaa kaupan alan yritysten toimintaedellytyksiä ja yhteistoimintaa. Kaupan kumppaniportaali on luotu helpottamaan kaupan alan yritysten ja alalle palveluja tarjoavien yritysten kontaktointia. 

Kumppaniportaali kokoaa kaupan alan tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien yhteystiedot kätevästi kaupan alan yritysten käyttöön. Palvelun avulla kaupan edustajat voivat etsiä tarpeisiinsa sopivan ja kauppaa toimialana tuntevan palveluntarjoajan.

Katso tästä eri sektoreilla toimivia kaupan alan palveluntarjoajia ja tavarantoimittajia.

Kaupan partneriyhteisö

Liity Kaupan kumppaniportaaliin

Kaupan liitto tarjoaa palveluntarjoajille ja tavarantoimittajille mahdollisuutta liittyä kaupan alan kumppaniportaaliin. Portaali tuo yrityksellesi lisänäkyvyyttä ja tunnettuutta Kaupan liiton laajassa jäsenkunnassa.

Kaupan liiton partneriyhteisö on tarkoitettu kaupan alan tavarantoimittajille sekä tukitoimintoja ja lisäarvopalveluita tuottaville yrityksille. Se on kaikille avoin.

Hinnat:

Liikevaihto/vuosi Käyttömaksu/vuosi Liikevaihtoluokka
yli 10 milj. 250,00 euroa 1
2 - 10 milj. 150,00 euroa 2
alle 2 milj. 90,00 euroa 3

 

Haluatko liittyä kumppaniportaaliin? 

Lisätietoja:

Tuula Loikkanen
p. 040 922 0750
etunimi.sukunimi@kauppa.fi

Viestissä on oltava ne tiedot, jotka haluat esille kumppaniportaaliin eli yrityksesi yhteystiedot ja yhteyshenkilö sekä lyhyt kuvaus toiminnastanne.  Laskutamme vuosimaksun tietojen julkaisemisen yhteydessä. 

Katso tästä jo liittyneitä eri sektoreilla toimivia kaupan alan palveluntarjoajia ja tavarantoimittajia.