Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Liitto > Liity jäseneksi > Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut Kaupan liiton jäsenilleMarshin erikoisvakuutus kyberriskien kattamiseen

marsh

Marsh tarjoaa Kaupan liiton jäsenille kilpailuttamansa kybervakuutusratkaisun, jonka vakuuttajaksi on valittu vakuutusyhtiö QBE.

Marsh on yhdistänyt useat erilaiset kyberriskeihin liittyvät vahinkotapahtumat samaan vakuutukseen, ja se on suunniteltu kattamaan tyypillisiä vahinkoriskejä, joita hakkerit, kyberhyökkäykset, tietovuodot, palvelunestohyökkäykset, internetin kautta tapahtuva kiristys tai esimerkiksi pilvipalvelujen tarjoajan toiminnan keskeytys voivat aiheuttaa niin asiakkaille, muille sidosryhmille kuin yritykselle itselleen.

Kaupan liiton jäsenenä saat suomenkielistä palvelua sähköpostilla: fi.kybervakuutuskaupanliitto@marsh.com ja puhelimitse ma–pe klo 8.00–16.00, p. 09 8677 4200.

Lue lisää jäsentiedotteesta

Oikeudenkäyntiapua jäsenhintaan

Kaupan liiton jäsenenä saat asiantuntijoiltamme apua kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Jos kuitenkin tarvitset oikeudenkäyntiapua, voit hyödyntää yhteistyökumppaneittemme palveluja jäsenhintaan.

Kaupan liiton jäsenenä saat 10 prosentin alennuksen asianajotoimistojen EMPLaw ja Maakunnan Laki normaalihinnoista.

EMPLaw
EMPLaw tarjoaa oikeudenkäyntiapua muun muassa työsuhde-asioissa, työoikeudellisissa erimielisyys-, riita- ja neuvottelutilanteissa sekä yritysjärjestelyissä, liiketoiminnan uudelleenjärjestelyissä ja yhteistoiminta-asioissa.
www.emplaw.fi

Maakunnan Laki
Maakunnan Laki tarjoaa oikeudenkäyntiapua muun muassa työoikeudellisissa ja HR-tilanteissa, perintöasioissa, yritysasioissa sekä sopimusoikeudellisissa asioissa.
Maakunnan Laki palvelee yritys- ja kuluttaja-asiakkaita Etelä-Suomen ja Päijät-Hämeen alueella.
www.maakunnanlaki.fi

Kaupan liiton jäsenenä saat myös 10 prosentin alennuksen Stonepocketin palveluista.

Stonepocket on PK-yritysten konseptoitu HR-palvelu. Helpot, tehokkaat ja etukäteen hinnoitellut henkilöstöhallinnon palveluratkaisut.

• HR- ja työoikeudellinen auditointi
• Neuvonta- ja palvelupaketit muutostilanteisiin (esim. YT, yrityskauppa, uudelleenjärjestely)
• HR -prosessien tehostaminen ja järjestelmien käyttöönotot
• Työsuhdeasioiden tuki, irtisanomistilanteet
• Asiakirjat (työsopimukset, lomakkeet ym.)
• Palkitseminen, johtajasopimukset, etuudet
• Hankinnat (mm. työterveys, järjestelmät, työsuhde-edut, palkanmaksu)
• Koulutus, neuvonta
www.maakunnanlaki.fi

Manpowerin ja Experis'n rekrytointipalvelut

Kaupan liiton jäsenyrityksille Manpower ja Experis tarjoavat mahdollisuutta kokeilla rekrytointipalvelua hinnoittelulla - 20 % tehtäväkohtaisista listahinnoista.  Ensimmäisen rekrytoinnin yhteydessä tarjoamme myös toimenkuvaan soveltuvan soveltuvuusarvioinnin parhaalle finalistille ilman erillistä veloitusta.

Tarkka hinta määräytyy haettavan profiilin, aikataulun sekä toimenkuvan paikkakunnan pohjalta ja sovitaan toimeksiannon yhteydessä.

Tiedustelut

Kaupan liiton jäsenten yhteydenotot pyydetään sähköpostitse osoitteeseen kaupanliitto(at)manpowergroup.fi. Yhteydenottoihin vastataan yhden työpäivän sisällä ja kuhunkin tilanteeseen ehdotetaan parhaiten sopivaa etenemistapaa ja täsmennetään Kaupan liiton hinnoittelua haettavan profiilin mukaisesti.

IGD Retail Analysis -tutkimustietopankin lisenssit

Kansainvälinen tutkimustalo IGD tarjoaa Kaupan liiton jäsenille pääsyä IGD Retail Analysis -palveluun alennettuun hintaan. Palvelu on erittäin kattava ja aina ajantasainen tutkimustietopankki globaalisti kaupan alan yrityksistä, heidän parhaista käytännöistään ja trendeistä.

Lisätietoja etuhintaisista lisensseistä:

Tuula Loikkanen
tuula.loikkanen(at)kauppa.fi

Ecommerce Europen alueelliset verkkokaupan raportit

Ecommerce Europe julkaisee viisi alueellista raporttia verkkokaupasta Euroopassa. Raportit sisältävät tietoa mm. verkkomaksamisesta ja trendeistä sekä analyysejä verkkoliiketoiminnasta.

Kaupan liiton jäsenenä saat Ecommerce Europen raportit  veloituksetta käyttöösi. Löydät raportit jäsensivujemme Tilastot ja tutkimukset -osiosta.

Ecommerce Europe on johtavien kansallisten verkkokauppayritysten perustama yhdistys, joka edustaa yli 4 000 b2c-sektorin verkkokauppayritystä Euroopassa. Sen tehtävänä on edistää verkkokauppojen asemaa edunvalvonnan, viestinnän ja verkostoitumisen kautta Euroopassa.

Lisätietoja Ecommerce Europen toiminnasta:
www.ecommerce-europe.eu

Superskills – The marketing matchmaker 

Löydä sopivimmat markkinoinnin toimistot ja parhaat erityisosaajat juuri sinun tarpeisiisi. 

Superskills on toimistovalintoihin erikoistunut verkossa toimiva konsultointipalvelu – Superskills tarjoaa Kaupan liiton jäsenille 20 % alennuksen kaikista Superskills lisäpalveluista. 

Tutustu: https://www.superskills.fi/fi/consulting