Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Tervetuloa Kaupan liiton jäsenpalveluun!


Kaupan liiton jäsenyrityksen edustajana voit rekisteröityä Kauppa.fi-jäsenpalvelujen käyttäjäksi täyttämällä alla olevan lomakkeen ja lähettämällä tiedot. Voit itse valita käyttäjätunnuksen ja salasanan palveluun. Rekisteröitymällä palveluun saat automaattisesti sähköpostiisi Kauppa.fi:n uutiskirjeen torstaisin, jäsenkirjeen sen ilmestyessä ja tietoa Kaupan liiton tapahtumista ja koulutuksista.

Rekisteröitymisen ohjeet:

  1. Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti. Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.
  2. Y-tunnus kirjoitetaan täydellisenä (esimerkiksi 1234567-8).
  3. Yrityksen nimi kirjoitetaan kuten se on Kaupan liiton jäsentietojärjestelmään kirjattu (Ei esimerkiksi K-Market Merenpohja, vaan J. Heikkilänkangas Oy). HUOM! Isoilla ja pienillä kirjaimilla on tässä vaiheessa merkitystä, esimerkiksi oy ei kelpaa, vaan on kirjoitettava Oy.
  4. Tunnukset ovat henkilökohtaiset. Omat tiedot -kohtaan täytetään siis oma nimi ja sähköpostiosoite. Kunkin sähköpostiosoitteen voi rekisteröidä vain kerran.
  5. Käyttäjätunnuksen ja salasanan voit valita itse. Käyttäjätunnuksen ja salasanan pituutta ei ole määritelty. Käyttäjätunnuksesi voi esimerkiksi olla mattimeikalainen tai meikalainen.
  6. Tallenna rekisteröitymistiedot painamalla Rekisteröi-painiketta.
  7. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi pyynnön vahvistaa rekisteröitymisesi. Muista vahvistaa tunnuksesi. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan Kaupan liiton jäsensivuille luomillasi tunnuksella ja salasanalla.

Rekisteröitymisen ja kirjautumisen ongelmatilanteissa ota yhteys Kaupan liittoon sähköpostitse kauppa(at)kauppa.fi.

Tietosuojaseloste

Pakollisia kenttiä

Jäsenyrityksen tiedot

Pakollisia kenttiä

Omat tiedot

Pakollisia kenttiä

Salasana ja käyttäjätunnus