Välkommen till handelns medlemstjänst!


Som medlem i Förbundet för Finsk Handel kan du registrera dig som användare av Kauppa.fi-medlemstjänsten genom att fylla i blanketten och skicka den till oss. Registreringen sker bara en gång och du kan själv välja användarnamn och lösenord för tjänsten. Då du registrerar dig som användare får du automatiskt Kauppa.fi nyhetsbrev på torsdagar (på finska) till din e-post och medlemsbrev (på finska) då de publiceras.

Anvisningar för registreringen:

  1. Fyll i blanketten (på finska) omsorgsfullt. De med röd asterisk märkta fälten är obligatoriska.
  2. FO-numret skrivs ut i sin helhet (t.ex.1234567-8)
  3. Företagets namn antecknas i den form som det har införts i förbundets medlemsregister (inte t.ex. K-Market Havsbotten, utan J. Sandstrand Ab). OBS! Stora och små bokstäver har betydelse i detta skede, ab duger inte, utan man måste skriva Ab.
  4. Lösenorden är personliga. I fältet Egna uppgifter fyller du alltså i ditt namn och din e-postadress. En e-postadress kan registreras endast en gång.
  5. Du kan själv välja användarnamn och lösenord. Längden på användarnamnet och lösenordet har inte definierats. Användarnamnet kan t.ex. vara kallesvensson eller svensson.
  6. Lagra registreringsuppgifterna genom att klicka på Registrera dig
  7. Efter att du har skickat blanketten får du via din e-post en uppmaning om att bekräfta din registrering. Kom också ihåg att bekräfta dina lösenord. Därefter kan du logga in på förbundets medlemssidor med ditt användarnamn och lösenord.

De som har registrerat sig till förbundets medlemstjänst före maj 2009 kan logga in med gamla lösenord som också gäller för EK:s medlemstjänst. De medlemmar som har anslutit sig till förbundet efter maj 2009 måste separat logga in till vardera medlemstjänsten.

Ifall problem uppstår i fråga om registreringen och inloggningen, kontakta då förbundet per e-post kauppa@kauppa.fi.

Obligatoriska fält

Uppgifter om medlemsföretaget

Obligatoriska fält

Egna uppgifter

Obligatoriska fält

Lösenord och användarnamn