Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

KuluttajatKaupan keskeisenä tavoitteena ja kilpailukeinona on sen oman toiminnan korkea laatu sekä myytävien tuotteiden turvallisuus. Lisäksi kaupan tehtävänä on mm. tarjota tuotteista ja palveluista asianmukaista ja selkeää tietoa. Kauppa suhtautuu vastuullisesti tuotteidensa markkinointiin.

Kauppa tukee vapaiden sisämarkkinoiden kehittämistä ja maailmankaupan vapauttamista. Avoin ja vapaa kilpailu luo edellytykset markkinoiden kehittymiselle kuluttajien hyödyksi. Kuluttaja- ja sisämarkkinapolitiikan keskiössä ovat laajat ja hyvin toimivat EU:n sisämarkkinat.  Laajentunut tuotevalikoima ja hintakilpailu hyödyttävät kuluttajaa.

Kauppa tukee kuluttajansuojalainsäädännön yhtenäistämiskehitystä EU:n alueella.

Kaupan liiton kuluttajapoliittisissa tavoitteissa ilmaistaan periaatteet, joita kauppa noudattaa kaupankäynnissä kuluttaja-asiakkaan kanssa.

Lue Kaupan liiton kuluttajapoliittisista tavoitteista.

Linkkejä kuluttaja-asioihin liittyen:

Lisää kiinnostavia linkkejä myös täällä.

 

(Päivitetty 8/2018)