Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

MaksuvälineetKaupassa koetaan korttimaksaminen tehokkaaksi maksutavaksi. Myös maksamisen hinnoittelun tulee olla läpinäkyvää ja kustannukset kohdistaa niiden aiheuttajille.

Kuluttajien edun mukaista on, että ostosten maksaminen on kustannustehokasta ja luotettavaa. On tärkeää, ettei maksamisesta aiheudu tarpeettomia kustannuksia kaupalle eikä kuluttajalle. Kortteja ja sähköistä maksamista kehitettäessä on oleellista, että kustannusten jako korttien käyttäjien ja kortinmyöntäjien välillä on kustannusvastaava ja läpinäkyvä.

Kauppa haluaa tarjota asiakkailleen vaihtoehtoisia maksutapoja. Kauppa tukee kaikin tavoin tavarakauppaan liittyvien maksutapojen ja rahoituspalvelujen vertailtavuutta.

Kauppa varmistaa toiminnassaan, että sen hallussa olevia tietoja käytetään luottamuksellisesti.

Kaupan liiton maksuvälinevaliokunnan kokoonpanon löydät täältä

Lisätietoja: edunvalvontajohtaja Tuula Loikkanen, ks. yhteystiedot.

(Päivitetty 2/2018)