Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Koulutus

KoulutusKaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestää Kaupan liiton omistama yritys KAUPPA-FI Oy. Tapahtumat ja koulutukset ovat lähtökohtaisesti maksullisia, ja osallistumismaksut laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen. Tapahtumien peruutusehtoihin voit tutustua tämän sivun alareunasta.

 

Kevät 2017

 

KOULUTUKSET KAUPAN LIITON JÄSENILLE

Kaupan vastuuklinikka! – Sitomus2050 & Green deal

Maanantaina 5.6.2017 klo 8.00-10.00
Kaupan liiton koulutustila, Eteläranta 10, Helsinki

Millaisia vastuullisuustyökaluja tarjoavat Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus ja viime lokakuussa solmittu Green deal -muovikassisopimus kaupan alan yrityksille? Miksi yrityksen kannattaa lähteä mukaan yhteistyöhön ja miten siihen pääsee mukaan?

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

 

AVOIMET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Digitaalinen kauppa: Asiakas aidosti keskiöön - verkkokaupan myynti ja markkinointi

Keskiviikkona 24.5.2017 klo 12.00-16.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Miten ymmärtää asiakasta aidosti? Miten hyödyntää asiakkaan ostokäyttäytymisdataa? Millä tavalla tuoda uusia asiakkaita verkkokauppaan? Digitaalinen kauppa -koulutus on ytimekäs katsaus maailman markkinatilanteeseen sekä erityisesti perehdytys sen ytimeen: verkkokauppaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Asiakaskokemuksen johtaminen - myyjien johtamisen näkökulmasta

Tiistaina 6.6.2017 klo 9.00-12.00
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Miten sinun yrityksessäsi varmistetaan henkilökunnan hyvä meininki ja sen välittyminen asiakkaalle? Vanha sanonta ”Tyytyväinen henkilöstö saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita” pitää paikkansa ja hyvä fiilis ei olekaan vain kivaa, hauskaa sekä mukavaa. Se tuo tulosta. Millä keinoin fiilistä voi johtaa?

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Yleisen tietosuoja-asetuksen keskeiset vaatimukset

Tiistaina 13.6.2017 klo 9.00-12.00
Helsinki, Eteläranta 10, Kaupan liiton koulutustilat

EU:n uutta tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa 25.5.2018. Asetus soveltuu lähtökohtaisesti kaikkeen automaattiseen henkilötietojen käsittelyyn ja sillä on merkittäviä vaikutuksia myös kaupan alalle. Kaupan alalla yritykset tyypillisesti käsittelevät henkilötietoja monella eri taholla, niin työnantajan roolissa, verkkokaupassa, kanta-asiakasjärjestelmissä kuin markkinoinnissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt 

 

Syksy 2017

 

KOULUTUKSET KAUPAN LIITON JÄSENILLE

Henkilöstön edustajat työpaikalla

Tiistaina 29.8.2017 klo 9.00-15.00
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Loppusyksystä 2017 on sekä työsuojelu- että luottamusmiesvaalien aika. On tärkeää, että yrityksen henkilöstöasioista vastaava tuntee henkilöstön edustajien valintaan, oikeuksiin ja velvoitteisiin liittyvät sopimusmääräykset. Koulutuksessa opitaan keskeiset asiat Kaupan työehtosopimuksen luottamusmiessopimuksesta sekä yhteistoimintasopimuksen soveltamisohjeista.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Kaupan palkanlaskenta

Keskiviikkona 13.9.2017 klo 10.00-16.00 ja torstaina 14.9.2017 klo 9.00-16.00
Helsinki

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat oppivat soveltamaan keskeisiä palkanlaskentaan liittyviä Kaupan työehtosopimuksen ja työlainsäädännön määräyksiä. 

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Kaupan työsopimuspäivä

Torstaina 28.9.2017 klo 12.00-16.00
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat oppivat soveltamaan keskeisiä palkanlaskentaan liittyviä Kaupan työehtosopimuksen ja työlainsäädännön määräyksiä. 

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Kaupan työaikapäivä

Keskiviikkona 11.10.2017 klo 9.00-16.00
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Koulutuksessa opitaan hyödyntämään työehtosopimuksen mahdollistamat työaikajoustot ja siten lisäämään tehokkuutta ja säästämään palkkakustannuksissa. Koulutuksessa keskitytään erityisesti työajan tasoittumisjärjestelmään, mutta opitaan myös kaikki keskeiset työaikalain ja Kaupan työehtosopimuksen työaikaan liittyvät määräykset.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

 

AVOIMET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Digitaalinen kauppa: Operatiivinen kilpailukyky - tuotteet, teknologia ja tilaus-toimitus-prosessi

Keskiviikkona 30.8.2017 klo 12.00-16.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Miten hallita tuotetietoa? Mitkä ovat digitaalisen asiakaspalvelun kulmakivet, miten luoda hyvä asiointikokemus? Miten luoda tehokas, mutta laadukas tilaus-toimitus-prosessi? Digitaalinen kauppa -koulutus on ytimekäs katsaus maailman markkinatilanteeseen sekä erityisesti perehdytys sen ytimeen: verkkokauppaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt  

Kaupan oikeustapausbrunssi

Torstaina 26.10.2017 klo 9.00-12.00
Helsinki

Mitä työnantajan tulisi tietää tuoreimmasta työsuhteita koskevasta oikeuskäytännöstä? Kaupan oikeustapausbrunssilla pureudutaan ajankohtaisiin kaupan alaa koskeviin tuomioistuinratkaisuihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt  

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita), ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi henkilö samaan koulutukseen tai tapahtumaan, myönnämme seuraaville osallistujille 15 % alennuksen osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen tapahtuman tai koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Lisätietoja työsuhdekoulutuksista:
Päivi Leppämäki, p. 041 4544 021

Ilmoittautumiset ja lisätietoja muista koulutuksista ja tapahtumista:
Miia Luukkainen, p. 040 551 8338

Kumppanuudet ja muut kaupalliset toiminnot:
Tuula Loikkanen, p. 040 922 0750