Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Koulutus

KoulutusKaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestää Kaupan liiton omistama yritys KAUPPA-FI Oy. Tapahtumat ja koulutukset ovat lähtökohtaisesti maksullisia, ja osallistumismaksut laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen. Tapahtumien peruutusehtoihin voit tutustua tämän sivun alareunasta

Syksy 2017

 

KOULUTUKSET KAUPAN LIITON JÄSENILLE

Kaupan vastuuklinikka

Tiistaina 7.11.2017 klo 8.30-10.45
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Miten kaupan alalla satsataan esimiestyöhön? Miten yritys voi johtaa työhyvinvointia? Kuinka yksilöitä ja tiimejä innostetaan parhaisiin suorituksiin? Millainen on HR:n ja yritysvastuun uusi liitto ja mitä HR:n tulisi tietää siitä? Aamun miniseminaari on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Tietosuoja-asetus työsuhteiden näkökulmasta

Keskiviikkona 15.11.2017 klo 9.00-12.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Lisätietoja tulossa pian!

Ajankohtaista lainsäädännössä – kuluttajille tarkoitetut lääkinnälliset laitteet

Perjantaina 8.12.2017 klo 9.00-12.00
Kaupan liiton koulutustila, Eteläranta 10, Helsinki

Lääkinnällisten laitteiden asetukset tuovat ensimmäistä kertaa vaatimuksia myös muille talouden toimijoille kuin valmistajille. Myös omalla nimellä ja brändillä myytyjen tuotteiden vastuut ovat tiukentuneet. Lääkinnällisillä laitteilla tarkoitetaan mm. laastareita ja muita haavanhoitotuotteita, nenäsumutteita, kuume- ja verenpainemittareita, silmälaseja ja piilolinssejä. Infotilaisuus on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

 

AVOIMET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Maahantuonnin arvonlisäverotuksen muutokset

Tiistaina 24.10.2017 klo 9.00-12.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Tavaroiden maahantuonnin arvonlisäverotus siirtyy Tullilta Verohallinnolle vuoden 2018 alusta alkaen.  Koulutuksessa annetaan kattava tietopaketti, kuinka muutokseen voi valmistautua etukäteen ja miten maahantuonnin verovelvoitteiden kanssa tulee toimia jatkossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt  

Kaupan oikeustapausbrunssi

Torstaina 26.10.2017 klo 9.00-12.00
Tapahtumatalo Bank, Helsinki

Mitä työnantajan tulisi tietää tuoreimmasta työsuhteita koskevasta oikeuskäytännöstä? Kaupan oikeustapausbrunssilla pureudutaan ajankohtaisiin kaupan alaa koskeviin tuomioistuinratkaisuihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

  

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita), ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi henkilö samaan koulutukseen tai tapahtumaan, myönnämme seuraaville osallistujille 15 % alennuksen osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen tapahtuman tai koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Lisätietoja työsuhdekoulutuksista:
Antti Vaaja, p. 09 1728 5140

Ilmoittautumiset ja lisätietoja muista koulutuksista ja tapahtumista:
Miia Luukkainen, p. 040 551 8338

Kumppanuudet ja muut kaupalliset toiminnot:
Tuula Loikkanen, p. 040 922 0750