Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Koulutus

KoulutusKaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestää Kaupan liiton omistama yritys KAUPPA-FI Oy. Tapahtumat ja koulutukset ovat lähtökohtaisesti maksullisia, ja osallistumismaksut laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen. Tapahtumien peruutusehtoihin voit tutustua tämän sivun alareunasta.

 

KOULUTUKSET KAUPAN LIITON JÄSENILLE

Alisuoriutuminen: Työ ilman tuloksia – mikä avuksi?

Torstaina 18.5.2017
Scandic Marina Congress Center, Helsinki

Alisuoriutuminen eli aikaansaamattomuus tarkoittaa työn tulosten saavuttamatta jättämistä. Tämä voi merkitä esimerkiksi heikkoa myyntitulosta tai poikkeuksellisen hidasta työtehtävien suorittamista. Aikaansaamattomuudelle on tyypillistä, että tulosta ei synny, vaikka työntekijä tekee työnsä ohjeiden mukaan. Alisuoriutuminen on haastavimpia työsuhteen päättämisen syitä. Koulutuksessa pureudutaan työnantajan toimintavelvoitteisiin ja erilaisiin reagoimismahdollisuuksiin alisuoriutumistilanteissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

 

AVOIMET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Digitaalinen kauppa: Verkkokaupan strategia ja johtaminen

Torstaina 30.3.2017 klo 12.00-16.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Mitä on digitaalinen kauppa? Mitkä ovat verkkokaupan menestystekijät - millaista on verkkokauppa Suomessa ja muualla maailmassa? Miten johtaa verkkokauppatoimintaa? Monikanavaisuus vai ns. unified selling? Digitaalinen kauppa -koulutus on ytimekäs katsaus maailman markkinatilanteeseen sekä erityisesti perehdytys sen ytimeen: verkkokauppaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt 

Ongelmia ratkaiseva esimies

Torstaina 6.4.2017 klo 12.00-16.00
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Ratkaisukeskeisesti johtava esimies tarttuu ongelmatilanteissa härkää sarvista ja auttaa työyhteisöään näkemään haastavissa tilanteissa jopa kehittämisen mahdollisuudet. Koulutuksessa osallistujat saavat yksinkertaisia ja käytännönläheisiä työkaluja esimiestyön arjen ongelmiin niin juridisesta kuin psykologisesta näkökulmasta.

Voit osallistua Ongelmia ratkaiseva esimies -koulutukseen myös webinaarin kautta!

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Tekoäly kaupassa sekä katsaus uusiin maksutapoihin

Tiistaina 25.4.2017 klo 9.00-12.00
Tapahtumatalo Bank, Helsinki

Tule mukaan kuulemaan, mitä tekoälyllä oikein tarkoitetaan ja minkälaisia konkreettisia mahdollisuuksia se avaa asiakastyytyväisyyden, markkinoinnin ja koko kaupankäynnin kehittämisen näkökulmasta. Tarjolla on myös katsaus uusiin sujuviin digitaalisiin maksutapoihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Kaupan kemikaalilainsäädäntöpäivä

Torstaina 27.4.2017 klo 9.00-16.00
Scandic Marina Congress Center, Helsinki

Tänä vuonna perinteisessä kaupan kemikaalipäivässä puhutaan paitsi kemikaaleista erilaisissa tuotteissa myös kemikaaleista kulutustavaroissa. Kemikaalilainsäädäntö vaikuttaa kumpaankin. Tule kuulemaan lainsäädännön viimeaikaisista muutoksista ja viranomaisten havainnoista valvontaprojektien perusteella.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Syrjintää? Työpaikkakiusaamista?

Torstaina 11.5.2017 klo 12.00-16.00
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Mitä tarkoittaa työpaikkakiusaaminen? Mitä työnantajan pitäisi tehdä, kun varoituksen saanut työntekijä ilmoittaa tulleensa kiusatuksi? Koulutuksessa kuulet, miten työnantajan tulee toimia kyseisissä tilanteissa ja millaisia riskejä niihin liittyy. 

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Verkkokaupan menestystekijät

Tiistaina 16.5.2017 klo 11.00-13.00
Hotelli Klaus K, Helsinki

Verkkokaupankäynti on yrityksen ja sen asiakkaiden välistä vuorovaikutusta. Harvalla yrityksellä on syvällistä osaamista verkon tarjoamista mahdollisuuksista sekä siitä, miten asiakkaat käyttäytyvät verkossa. Tule kuulemaan, miten yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa ratkaistaan juuri näitä asioita niin, että voit itse keskittyä vain yrityksen ydintoimintaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Digitaalinen kauppa: Asiakas aidosti keskiöön - verkkokaupan myynti ja markkinointi

Keskiviikkona 24.5.2017 klo 12.00-16.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Miten ymmärtää asiakasta aidosti? Miten hyödyntää asiakkaan ostokäyttäytymisdataa? Millä tavalla tuoda uusia asiakkaita verkkokauppaan? Digitaalinen kauppa -koulutus on ytimekäs katsaus maailman markkinatilanteeseen sekä erityisesti perehdytys sen ytimeen: verkkokauppaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Digitaalinen kauppa: Operatiivinen kilpailukyky - tuotteet, teknologia ja tilaus-toimitus-prosessi

Keskiviikkona 30.8.2017 klo 12.00-16.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Miten hallita tuotetietoa? Mitkä ovat digitaalisen asiakaspalvelun kulmakivet, miten luoda hyvä asiointikokemus? Miten luoda tehokas, mutta laadukas tilaus-toimitus-prosessi? Digitaalinen kauppa -koulutus on ytimekäs katsaus maailman markkinatilanteeseen sekä erityisesti perehdytys sen ytimeen: verkkokauppaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt 

 

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita), ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi henkilö samaan koulutukseen tai tapahtumaan, myönnämme seuraaville osallistujille 15 % alennuksen osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen tapahtuman tai koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Lisätietoja työsuhdekoulutuksista:
Päivi Leppämäki, p. 041 4544 021

Ilmoittautumiset ja lisätietoja muista koulutuksista ja tapahtumista:
Miia Luukkainen, p. 040 551 8338

Kumppanuudet ja muut kaupalliset toiminnot:
Tuula Loikkanen, p. 040 922 0750