Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Koulutus

KoulutusKaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestää Kaupan liiton omistama yritys KAUPPA-FI Oy. Tapahtumat ja koulutukset ovat lähtökohtaisesti maksullisia, ja osallistumismaksut laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen. Tapahtumien peruutusehtoihin voit tutustua tämän sivun alareunasta

Syksy 2017

 

KOULUTUKSET KAUPAN LIITON JÄSENILLE

Vuorovaikutuksella ratkaisuihin

Tiistaina 26.9.2017 klo 10.00-16.30
Cumulus Resort Airport Congress Center, Vantaa

Kaupan liitto ja Palvelualojen ammattiliitto PAM järjestävät yhteisen seminaarin Vuorovaikutuksella ratkaisuihin. Seminaarissa opimme työelämän vuorovaikutustaidoista, työyhteisösovittelusta, hyvästä erimielisyysprosessista ja saamme kuulla yritysesimerkkejä henkilöstöjohdon ja henkilöstön edustajien välisestä toimivasta yhteistyöstä.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Kaupan työsopimuspäivä

Torstaina 28.9.2017 klo 12.00-16.00
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Koulutuksessa opitaan keskeiset työsopimuksen tekemisessä, muuttamisessa ja päättämisessä huomioon otettavat lain ja Kaupan työehtosopimuksen määräykset.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Kaupan työaikapäivä

Keskiviikkona 11.10.2017 klo 9.00-16.00
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Koulutuksessa opitaan hyödyntämään työehtosopimuksen mahdollistamat työaikajoustot ja siten lisäämään tehokkuutta ja säästämään palkkakustannuksissa. Koulutuksessa keskitytään erityisesti työajan tasoittumisjärjestelmään, mutta opitaan myös kaikki keskeiset työaikalain ja Kaupan työehtosopimuksen työaikaan liittyvät määräykset.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Tietosuoja-asetus työsuhteiden näkökulmasta

Keskiviikkona 15.11.2017 klo 9.00-12.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Lisätietoja tulossa pian!

 

AVOIMET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Kaupan alan turvallisuusfoorumi

Keskiviikkona 27.9.2017 klo 12.00-15.15
Helsingin Messukeskus, Kokoustamo

FinnSec-messujen yhteydessä pidettävässä kaupan alan turvallisuusfoorumissa käsitellään ajankohtaisia kaupan turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä. Maksuttomaan tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kaupanalan turvallisuustoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Verkostoseminaari: Ammatillisen koulutuksen reformi tulee –muuttuvatko työpaikat oppilaitoksiksi? 

Tiistaina 10.10.2017 klo 12.30-16.30
MERCURIA Kauppiaiden Kauppaoppilaitos, Vantaa

Onko ammatillisen koulutuksen reformi uhka vai mahdollisuus työpaikoille? Tule kuuntelemaan, mitä reformi tarkoittaa yritysten näkökulmasta. Ohjelmassa on kiinnostavia esimerkkejä yritysten ja oppilaitosten hyvästä yhteistyöstä. Saat myös tietoa nuorten asenteista kaupan alaa kohtaan. Tilaisuus on maksuton. 

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Maahantuonnin arvonlisäverotuksen muutokset

Tiistaina 24.10.2017 klo 9.00-12.00
Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Tavaroiden maahantuonnin arvonlisäverotus siirtyy Tullilta Verohallinnolle vuoden 2018 alusta alkaen.  Koulutuksessa annetaan kattava tietopaketti, kuinka muutokseen voi valmistautua etukäteen ja miten maahantuonnin verovelvoitteiden kanssa tulee toimia jatkossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt  

Kaupan oikeustapausbrunssi

Torstaina 26.10.2017 klo 9.00-12.00
Scandic Hotel Grand Marina, Helsinki

Mitä työnantajan tulisi tietää tuoreimmasta työsuhteita koskevasta oikeuskäytännöstä? Kaupan oikeustapausbrunssilla pureudutaan ajankohtaisiin kaupan alaa koskeviin tuomioistuinratkaisuihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

  

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita), ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi henkilö samaan koulutukseen tai tapahtumaan, myönnämme seuraaville osallistujille 15 % alennuksen osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen tapahtuman tai koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Lisätietoja työsuhdekoulutuksista:
Antti Vaaja, p. 09 1728 5140

Ilmoittautumiset ja lisätietoja muista koulutuksista ja tapahtumista:
Miia Luukkainen, p. 040 551 8338

Kumppanuudet ja muut kaupalliset toiminnot:
Tuula Loikkanen, p. 040 922 0750