Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Koulutus

KoulutusKaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestää Kaupan liiton omistama yritys KAUPPA-FI Oy. Tapahtumat ja koulutukset ovat lähtökohtaisesti maksullisia, ja osallistumismaksut laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen. Tapahtumien peruutusehtoihin voit tutustua tämän sivun alareunasta

Syksy 2017

 

KOULUTUKSET KAUPAN LIITON JÄSENILLE

Maahantuonnin arvonlisäveron muutokset

Keskiviikkona 29.11.2017 klo 9.00-12.00
Eteläranta 10, Helsinki

EU:n ulkopuolelta tuotavien tavaroiden maahantuonnista maksetaan arvonlisäveroa. Vuoden 2018 alusta alkaen maahantuonnin arvonlisäverotus siirtyy Tullilta Verohallinnolle. Muutos on merkittävä. Sillä on positiivinen vaikutus yritysten rahavirtaan. Samalla kuitenkin yritysten vastuu veron ilmoittamisesta kasvaa. Erityisesti muutos vaikuttaa maahantuonnin arvonlisäverotuksen ilmoittamismenettelyihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Ajankohtaista lainsäädännössä – kuluttajille tarkoitetut lääkinnälliset laitteet

Perjantaina 8.12.2017 klo 9.00-12.00
Kaupan liiton koulutustila, Eteläranta 10, Helsinki

Lääkinnällisten laitteiden asetukset tuovat ensimmäistä kertaa vaatimuksia myös muille talouden toimijoille kuin valmistajille. Myös omalla nimellä ja brändillä myytyjen tuotteiden vastuut ovat tiukentuneet. Lääkinnällisillä laitteilla tarkoitetaan mm. laastareita ja muita haavanhoitotuotteita, nenäsumutteita, kuume- ja verenpainemittareita, silmälaseja ja piilolinssejä. Infotilaisuus on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

 

AVOIMET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Kaupan tutkimuspäivä 2018: Kauppa kuluttajan peilinä

Torstaina 1.2.2018 klo 10.00–16.00
Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki

Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö järjestää yhteistyössä Kaupan liiton kanssa uudistetun Kaupan tutkimuspäivän, jossa esitellään kauppaa koskevia ajankohtaisia tutkimuksia sekä sitä, miten kauppa käytännössä tutkimustietoa soveltaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

  

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita), ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi henkilö samaan koulutukseen tai tapahtumaan, myönnämme seuraaville osallistujille 15 % alennuksen osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen tapahtuman tai koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Lisätietoja työsuhdekoulutuksista:
Antti Vaaja, p. 09 1728 5140

Ilmoittautumiset ja lisätietoja muista koulutuksista ja tapahtumista:
Miia Luukkainen, p. 040 551 8338

Kumppanuudet ja muut kaupalliset toiminnot:
Tuula Loikkanen, p. 040 922 0750