Kaupan liiton tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Mukaan kaupan ykkösfoorumille

Opiskele digitaalista kauppaa yliopistossa!

Kaupan liiton koordinoima ja viiden yliopiston toteuttama digitaalisen kaupan opintokokonaisuus tarjoaa kokonaiskuvan digitaalisesta kaupasta ja kaupan toimialan merkittävästä murroksesta. Opintokokonaisuus on suunnattu kauppatieteellisen koulutusalan ja soveltuvien alojen tutkinto-opiskelijoille sekä osaamistaan täydentäville kaupan alan ammattilaisille.

Kokonaan verkossa toteutettava digitaalisen kaupan opintokokonaisuus on tarkoitettu yliopistojen tutkinto-opiskelijoille. Opintojaksot ovat suoritettavissa myös avoimen yliopiston kautta osaamistaan kehittäville.

Opi toimimaan vaikeissa asiakastilanteissa

Uhkaava asiakastilanne -verkkokurssi käsittelee vaikeiden asiakastilanteiden hallintaa ja ennakointia. Kurssin käytyäsi tunnistat mahdolliset uhka- ja vaaratilanteet, osaat varautua niihin ennakolta ja tiedät toimintaperiaatteet eri tilanteissa.

yrityskohtainen koulutus

Tilaa yrityskohtainen koulutus henkilöstöllesi

Lähes kaikki avoimista jäsenkoulutuksistamme on järjestettävissä myös yrityskohtaisesti. Yrityskohtainen koulutus on tehokas ja taloudellinen tapa kouluttaa omaa henkilöstöä. Kouluttajina toimivat Kaupan liiton toimialoihin ja työehtosopimuksiin erikoistuneet asiantuntijat.

”Koulutus oli tiivis paketti, jossa oli paljon mielenkiintoisia aiheita. Aiheet oli tuotu hyvin lähelle käytännön arkea ja esimerkki-caset avasivat asioita todella hyvin. Esitystä oli mielenkiintoista ja helppoa kuunnella.”

Kaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestetään webinaareina

Suurin osa tilaisuuksistamme järjestetään etänä. Mikäli tilaisuus järjestetään etänä, siitä mainitaan tilaisuuden sivulla ja ilmoittautumisessa, ja saat webinaarilinkin lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi