Kaupan liiton tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Mukaan kaupan ykkösfoorumille

Kaupan tutkimuspäivä 2021 - Epävarmuudesta nousee menestys

Korona kurittaa kuluttajaa ja kauppaa, ja Amazonin tulo Pohjolaan myllertää verkkokauppamarkkinoita. Asenteemme, ostospolkumme ja kaupan toimintaympäristö ovat muutoksessa. Miten kauppa vastaa: tyytyykö se vain reagoimaan vai onko se askeleen muutosta edellä? Ennen kaikkea kauppa tarvitsee tietoa, ja sitä on taas jaossa!

28.1.2021 järjestettävä Kaupan tutkimuspäivä tarttuu aiheeseen teemalla ”Epävarmuudesta nousee menestys”.

Lue lisää tulevasta tapahtumasta: Tutkimusjulkistus 28.1.2021: Nouseeko epävarmuudesta menestys?

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täällä

Myymäläturvallisuuden nykytila ja kehittäminen -webinaari 1.12.2020 - tallenne katsottavissa

Muutoksia Kaupan liiton koulutus- ja tapahtumajärjestelyissä

Koronavarautuminen on tuonut muutoksia myös Kaupan liiton koulutus- ja tapahtumajärjestelyihin. Suurin osa liiton tilaisuuksista järjestetään toistaiseksi etänä. Mikäli tilaisuus järjestetään etänä, siitä on mainittu tilaisuuden sivulla ja ilmoittautumisessa, ja saat webinaarilinkin lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Yrityskohtaiset koulutukset

Lähes kaikki avoimista jäsenkoulutuksistamme on järjestettävissä myös yrityskohtaisesti. Liiton tarjoama yrityskohtainen koulutus on tehokas ja taloudellinen tapa kouluttaa omaa henkilöstöä. Kouluttajina toimivat Kaupan liiton toimialoihin ja työehtosopimuksiin erikoistuneet asiantuntijat.

Opi toimimaan vaikeissa asiakastilanteissa

Uhkaava asiakastilanne -verkkokurssi käsittelee vaikeiden asiakastilanteiden hallintaa ja ennakointia. Kurssin käytyäsi tunnistat mahdolliset uhka- ja vaaratilanteet, osaat varautua niihin ennakolta ja tiedät toimintaperiaatteet eri tilanteissa.

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi