Kaupan liiton tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Mukaan kaupan ykkösfoorumille

Kaupan tietoisku

School of Sales - myyntikoulutukset myynnin aloittelijoille ja konkareille

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville.

School of sales

School of Sales - opi myynnin huippuosaajaksi!

Opiskele digitaalista kauppaa yliopistossa!

Kaupan liiton koordinoima ja viiden yliopiston toteuttama digitaalisen kaupan opintokokonaisuus tarjoaa kokonaiskuvan digitaalisesta kaupasta ja kaupan toimialan merkittävästä murroksesta. Opintokokonaisuus on suunnattu kauppatieteellisen koulutusalan ja soveltuvien alojen tutkinto-opiskelijoille sekä osaamistaan täydentäville kaupan alan ammattilaisille.

Kokonaan verkossa toteutettava digitaalisen kaupan opintokokonaisuus on tarkoitettu yliopistojen tutkinto-opiskelijoille. Opintojaksot ovat suoritettavissa myös avoimen yliopiston kautta osaamistaan kehittäville.

Webinaaritallenteet

Myymäläturvallisuuden nykytila ja kehittäminen 1.12.2020

Webinaarin aiheena oli myymälävarkauksia ja näpistyksiä ennaltaehkäisevä työ. Tilaisuudessa tarkasteltiin Rikoksentorjuntaneuvoston vuosina 2019-2020 toimineen myymälävarkaustyöryhmän havaintoja ja toimenpide-ehdotuksia sekä näkökulmia siitä, miten niitä voidaan hyödyntää myymälävarkauksien ja näpistyksien ennaltaehkäisemiseksi entistä paremmin – yhteistyössä kaupan ja viranomaisten kesken. Kansainvälistä ulottuvuutta webinaariin toi tilaisuuden pääpuhuja Ruotsin Svensk Handelin Head of Security, Per Geijer.

Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Rikoksentorjuntaneuvoston, Oikeusministeriön, Poliisihallituksen sekä Talous ja Nuoret TAT ry:n kanssa.

Kaupan digiaamupäivä 18.3.2021

Kaupan digiaamupäivä -tilaisuudessa julkistettiin mm. tutkimus suomalaisten digiostamisesta ja ennuste verkkokauppamarkkinoiden kasvusta meillä ja muualla. Tilaisuudessa esiteltiin myös välituloksia tutkimusprojektista, jossa tehtiin koeostoja EU:n ulkopuolisilta markkina-alustoilta kuten AliExpress, Wish tai Amazon. Täyttävätkö EU:n ulkopuolisilta alustoilta tehtävät ostokset eurooppalaiset vaatimukset? Aamupäivän aikana kuultiin lisäksi muun muassa kokemuksia Alibaban alustalla myymisestä kiinalaisille kuluttajille ja suoran kuluttajakaupan mahdollisuuksista Venäjän nopeasti kasvaville verkkokauppamarkkinoille.

Opi toimimaan vaikeissa asiakastilanteissa

Uhkaava asiakastilanne -verkkokurssi käsittelee vaikeiden asiakastilanteiden hallintaa ja ennakointia. Kurssin käytyäsi tunnistat mahdolliset uhka- ja vaaratilanteet, osaat varautua niihin ennakolta ja tiedät toimintaperiaatteet eri tilanteissa.

yrityskohtainen koulutus

Tilaa yrityskohtainen koulutus henkilöstöllesi

Lähes kaikki avoimista jäsenkoulutuksistamme on järjestettävissä myös yrityskohtaisesti. Yrityskohtainen koulutus on tehokas ja taloudellinen tapa kouluttaa omaa henkilöstöä. Kouluttajina toimivat Kaupan liiton toimialoihin ja työehtosopimuksiin erikoistuneet asiantuntijat.

”Koulutus oli tiivis paketti, jossa oli paljon mielenkiintoisia aiheita. Aiheet oli tuotu hyvin lähelle käytännön arkea ja esimerkki-caset avasivat asioita todella hyvin. Esitystä oli mielenkiintoista ja helppoa kuunnella.”

Kaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestetään webinaareina

Koronavarautuminen on tuonut muutoksia myös Kaupan liiton koulutus- ja tapahtumajärjestelyihin. Suurin osa tilaisuuksistamme järjestetään toistaiseksi etänä. Mikäli tilaisuus järjestetään etänä, siitä mainitaan tilaisuuden sivulla ja ilmoittautumisessa, ja saat webinaarilinkin lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi