Uutishuone

Missä kaupassa mennään?

Uutiset

Työaikasääntely on osa työturvallisuutta: Työnantajan pitää tietää, jos työntekijä tekee töitä omalla ajallaan  

Työaikasääntelyn tavoitteena on muun muassa kohtuuttoman pitkien työpäivien rajoittaminen ja riittävän pitkien lepoaikojen turvaaminen työntekijöille. Näin pyritään vaikuttamaan työntekijöiden kokemaan kuormitukseen ja työhyvinvointiin. Työnantajan on lain mukaan tiedettävä, jos työntekijä tekee töitä omalla ajallaan ja tarpeen mukaan puututtava tähän.  

Case-artikkelit

K-ryhmä kouluttaa oppisopimuksella myös esihenkilöitä

K-ryhmässä oppisopimuskoulutus on suosittua ja käytettyä myös esihenkilö- ja johtamiskoulutuksessa. Erityisesti K-Citymarketit hyödyntävät järjestelmällisesti hyväksi havaittua, käytännöllistä koulutusta. Myös K-kauppiaat käyttävät sitä kouluttaessaan henkilöstöään.
Minna Liuksiala

Rakentamisen näkymät huolestuttavat kaupan toimialaa

Rakentamisen koko toimiala on kärsinyt heikosta vuodesta ja ensi vuosi on ennusteiden ja erityisesti asunnoille myönnettyjen rakennuslupien valossa todella haasteellinen. Päättäjiltä toivotaan nyt nopeita toimenpiteitä alan elinvoiman varmistamiseksi ja turhien konkurssien välttämiseksi.

Digitaalisen kaupan opintokokonaisuus - tuoreimmat sisällöt

Kaupan liiton koordinoima ja viiden yliopiston toteuttama digitaalisen kaupan opintokokonaisuus tarjoaa kokonaiskuvan digitaalisesta kaupasta ja kaupan toimialan merkittävästä murroksesta. Opintokokonaisuus on suunnattu kauppatieteellisen koulutusalan ja soveltuvien alojen tutkinto-opiskelijoille yhteistyöyliopistoissa sekä osaamistaan täydentäville kaupan alan ammattilaisille.

Koostamme opintokokonaisuuteen liittyvät tiedot ja ajankohtaiset artikkelit Digitaalinenkauppa.fi-sivustolle. Löydät tuoreimmat sisällöt myös täältä Kauppa.fi-uutishuoneesta.

Tilaa mediatiedotteemme

Klikkaa itsesi mukaan mediatiedotteidemme jakelulistalle ja pysy mukana alan tapahtumissa!

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi

Muutoksia Kaupan liiton koulutus- ja tapahtumajärjestelyissä

Koronavarautuminen on tuonut muutoksia myös Kaupan liiton koulutus- ja tapahtumajärjestelyihin. Suurin osa liiton tilaisuuksista järjestetään toistaiseksi etänä. Mikäli tilaisuus järjestetään etänä, siitä on mainittu tilaisuuden sivulla ja ilmoittautumisessa, ja saat webinaarilinkin lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Kaupan liiton Jäsensivut apunasi arjessa

Kaupan liiton jäsenille suunnatuilta Jäsensivuilta saat sellaista kaupan alan tietoa, jota ei muualla ole tarjolla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja ota kaikki irti jäsenyydestänne!

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi