Uutishuone

Missä kaupassa mennään?

Uutiset

Uusi energiankierrätyskonsepti voi muuttaa K-ruokakaupan energian osalta lähes hiilineutraaliksi

Lämmönkulutus ja sen mukana hiilidioksidipäästöt on saatu monissa K-ruokakaupoissa vähenemään murto-osaan entisestä. Päästösäästöjä syntyy pienen kunnan CO2-päästöjä vastaava määrä. K-ryhmä ja kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund ovat saaneet Vuoden Energianerokas -tunnustuksen rakentamastaan energiankierrätysjärjestelmästä.

Case-artikkelit

Case #kauppa: Zalando taklaa muodin verkkokaupan kokohaastetta tekoälyllä

Vaatteiden ja jalkineiden vaihtelevat koot tuottavat päänvaivaa niin kuluttajille kuin muodin verkkokauppiaillekin. Zalandolla joka kolmas palautus liittyy tuotteen kokoon. Personointiin vahvasti panostava verkkokauppajätti pyrkii parantamaan kuluttajan mahdollisuuksia osua oikeaan myös vaikeassa kokovalinnassa.
Tuula Loikkanen

Kummallisen kunnollinen kuluttaja

Loppuvuoden kansainväliset myyntikampanjat – Singles’ Day, Black Friday, Cyber Monday – ja joulun lähestyminen ovat tänäkin vuonna nostaneet kuluttamisen puheenaiheeksi. Ostetaanko tänä vuonna taas enemmän lahjoja kuin viime vuonna? Kuinka paljon kulutetaan jouluruokaan, onko tarpeen ostaa mitään mustana perjantaina? Nämä kysymykset pyörivät niin kuluttajien mielissä kuin median lööpeissäkin.

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi

Tapahtumat ja koulutukset

Kaupan liiton Jäsensivut apunasi arjessa

Kaupan liiton jäsenille suunnatuilta Jäsensivuilta saat sellaista kaupan alan tietoa, jota ei muualla ole tarjolla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja ota kaikki irti jäsenyydestänne!