Uutishuone

Missä kaupassa mennään?

Case-artikkelit

Terästukkuri BE Group: Myös kompleksinen tuote ja palvelu voivat menestyä verkkokaupassa

Terästukkuri BE Group Oy rakensi muutama vuosi sitten verkkokauppansa uudelleen. Ennen uudistusta BE Groupin verkkokauppaa käytti vain puolenkymmentä asiakasta, nykyään käyttäjiä on noin tuhat kuukausittain. BE Groupin verkkokauppa valittiin hiljattain verkkoyhteisö Digital Commerce Finlandin tapahtumassa Suomen top 3:een B2B-verkkokauppojen kategoriassa.
Martti Wilhelms

Keskustojen elinvoima koetuksella

Julkistimme jälleen toukokuussa kaupunkikeskustojen elinvoimaluvut 34 kaupungista, yhdessä Elävät Kaupunkikeskustat (EKK) ry:n kanssa. Mitä kaupunkikeskustoille ja kaupalle on tapahtunut liiketilalukujen valossa? Miksi Tampere julistettiin jo toisen kerran peräkkäin Suomen elinvoimaisimmaksi keskustaksi?

Digitaalisen kaupan opintokokonaisuus - tuoreimmat sisällöt

Kaupan liiton koordinoima ja viiden yliopiston toteuttama digitaalisen kaupan opintokokonaisuus tarjoaa kokonaiskuvan digitaalisesta kaupasta ja kaupan toimialan merkittävästä murroksesta. Opintokokonaisuus on suunnattu kauppatieteellisen koulutusalan ja soveltuvien alojen tutkinto-opiskelijoille yhteistyöyliopistoissa sekä osaamistaan täydentäville kaupan alan ammattilaisille.

Koostamme opintokokonaisuuteen liittyvät tiedot ja ajankohtaiset artikkelit Digitaalinenkauppa.fi-sivustolle. Löydät tuoreimmat sisällöt myös täältä Kauppa.fi-uutishuoneesta.

Tilaa mediatiedotteemme

Klikkaa itsesi mukaan mediatiedotteidemme jakelulistalle ja pysy mukana alan tapahtumissa!

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi

Kaupan liiton Jäsensivut apunasi arjessa

Kaupan liiton jäsenille suunnatuilta Jäsensivuilta saat sellaista kaupan alan tietoa, jota ei muualla ole tarjolla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja ota kaikki irti jäsenyydestänne!

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi