Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Tietoa kaupasta > Vastuullisuus > Kestävä liiketoiminta

Työkalu kestävän liiketoiminnan johtamiseen ja viestintään


Kaupan liitto on koonnut yritysten vastuullisuustyön tueksi kaksiosaisen työkalun, joka sisältää tarkistuslistoista koostuvan Kestävän liiketoiminnan johtamisen työkalun sekä Kerro vastuullisuudesta – vinkkejä viestintään -oppaan. 


Kestävän liiketoiminnan johtamisen työkalu sisältää tarkistuslistoja, joissa painotetaan viittä kaupalle keskeistä teema-aluetta: henkilöstöä, asiakkaita, taloutta, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Kerro vastuullisuudesta – vinkkejä viestintään -viestintäpaketti esittelee puolestaan eri keinoja ja kanavia vastuullisuusteoista viestimiseen.

Kokonaisuuden tarkoituksena on inspiroida ja innostaa yrityksiä alkuun vastuullisuustyössään ja tarjota konkreettisia toimenpide-ehdotuksia ja viestintävinkkejä. Kohderyhmään kuuluvat erityisesti kaupan alan pk-yritykset, jotka ovat vastuullisuusasioissa vielä alkutaipaleella, mutta muutkin voivat hyödyntää sitä johtamistyössään.

Työkalu on valmisteltu useiden yritysten, liittojen ja muiden sidosryhmien edustajien kanssa yhteistyössä. Toivomme, että yritykset huomaavat tämän työkalun myötä vastuullisuusteeman monimuotoisuuden ja löytävät arjestaan kohtia, joita lähteä kehittämään.

Työkalu on saatavilla tulostettavissa olevassa PDF-muodossa sekä Excel-taulukkona, jota saa muokata yrityksen käyttöön parhaiten sopivaksi.

Lataa tästä materiaalit

Lisätietoja

  • Marja Ola, johtava asiantuntija, ympäristöasiat, Kaupan liitto
  • Pia Pere-Vanhanen, viestintäjohtaja, Kaupan liitto
  • ks. yhteystiedot

(Päivitetty 8/2018)