kesätyö

Vastalääke nuorten koronakurimukseen on yhteinen toiveikkuus

Hannu Krook
Kaupan ala on silta työelämään. Yksin S-ryhmän työntekijöistä joka neljäs on alle 25-vuotias. Se tarkoittaa, että työllistämme noin 10 000 nuorta vakituisessa työsuhteessa. Tämän päälle tarjoamme harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja sekä kesätyön tuhansille nuorille vuosittain. Työllistäjän roolista seuraa hyvin kirkas vastuu: perehdyttäminen ja työnohjaus ovat kriittisiä positiivisen kokemuksen tarjoamiseksi, ja erityinen velvollisuutemme on välittää siitä, mitä näille nuorille kuuluu.

Nuorten Kaupan polku -hanke jatkuu kesätöiden merkeissä

Kolmas Kaupan polku -hanke on edennyt loppusuoralle: nuorten työkokeiluvaihe päättyi 17.5., ja poikkeuksellisesta keväästä huolimatta noin joka kolmas työkokeilun suorittanut saanee jatkaa kesä- tai vakituisessa työssä kaupassa. Nuorten Kaupan polku -hanke toteutetaan seuraavan kerran keväällä 2021 – jotain ihan uutta on luvassa tulevana syksynä!

Järvenpää toivoo kaikille ysiluokkalaisille kesätöitä

Järvenpäässä halutaan tarjota kesätyömahdollisuus jokaiselle yhdeksäsluokkalaiselle nuorelle. Kevään ajan käynnissä ollut Ysit kesäduuniin -kampanja huipentui perjantaina 17.5. koululaistapahtumaan Järvenpään lukiolla. Ysit kesäduuniin -kesätyökampanja on rohkea haaste, josta toivotaan syntyvän kaikkiin kuntiin ja kaupunkeihin leviävä kesätyömalli.

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi