Venäjän hyökkäyssota

Venäjän hyökkäyssota jatkuu: Monet kaupan yritykset tukevat ukrainalaisia Suomessa ja Ukrainassa

Kun Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan yli kaksi vuotta sitten alkoi, moni jäsenyrityksemme riensi auttamaan ja tukemaan Ukrainaa ja ukrainalaisia. Sota jatkuu edelleen ja avun tarve Ukrainassa on suuri. Monet kaupan yritykset auttavat sekä Suomessa olevia ukrainalaisia että Ukrainassa olevia, joko suoraan tai erilaisten avustusjärjestöjen kautta.

Näin varaudut – valtiot, yritykset ja yksityishenkilöt alttiina uusille ja kehittyneemmille kyberuhkille

Digitaalinen ympäristö on muuttunut nopeasti yhä monimutkaisemmaksi ja verkottuneemmaksi. Valtiot, yritykset ja yksityishenkilöt ovat alttiina uusille ja kehittyneemmille kyberuhkille, jotka voivat aiheuttaa merkittävää taloudellista ja henkilökohtaista vahinkoa. Tuoreessa muistissa on tammikuun lopulla suomalaiseen Ruotsissa toimivaan ohjelmistoyritys Tietoevryyn kohdistunut verkkohyökkäys.

Haluaisiko yrityksesi tarjota harjoittelupaikan? Korkeasti koulutettuja osaajia kaupan ja liiketalouden alan yrityksiin

Korkeakouluopintoja suorittaneille opiskelijoille etsitään harjoittelupaikkoja kaupan ja liiketalouden alan yrityksistä osana Metropolia-ammattikorkeakoulun järjestämää Kohti suomalaista työelämää -koulutusta. Olisiko yrityksesi halukas olemaan mukana ja tarjoamaan harjoittelupaikkaa tai muuta toimeksiantoa ukrainalaisopiskelijalle? 

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi