inklusiivisuus

Ahlsell: Työ monimuotoisen ja inklusiivisen työkulttuurin eteen vauhdissa

Ahlsell on askel kerrallaan lähtenyt kehittämään henkilöstönsä kanssa monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta. Ne ovat Ahlsellin mukaan tärkeitä tekijöitä yrityksen menestyksessä. Yksi porras etenemisessä oli loppuvuonna 2023 henkilöstölle toteutettu monimuotoisuuskysely, jonka avulla kehityskohteita tunnistettiin. Nyt työ monimuotoisen ja inklusiivisen työyhteisön eteen on täydessä vauhdissa!

Marimekko DEI-työstään: Haluamme rohkaista ihmisiä olemaan omia itsejään

DEI-teemojen esillä pitäminen koetaan Marimekossa tärkeänä. Marimekko kouluttaa johtoaan ja koko henkilöstöään huomioimaan työyhteisössä monimuotoisuutta, oikeudenmukaisuutta ja mukaan ottamista, sillä ne tukevat esimerkiksi työhyvinvointia sekä ovat osa Marimekon yrityskulttuurin ja arvojen mukaista toimintaa. Marimekolla on myös näitä teemoja koskeva globaali toimintasuunnitelma.

Ikeassa työntekijöitä yli 70 kansallisuudesta: ”Monimuotoinen työyhteisö on luova ja innovatiivinen”

Ikeassa työ vastuullisuuden eteen ei ole uutta, vaan monimuotoista, inklusiivista ja osallistavaa työyhteisöä on rakennettu jo usean vuoden ajan. ”Olemme ylpeitä moninaisesta työyhteisöstämme, sillä se haastaa meitä ajattelemaan ja toimimaan luovasti”, kiteyttää Ikean monimuotoisuudesta vastaava johtaja Catharina Van Den houwe.  

Ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi