Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Pidä asiakas tyytyväisenä joulukaupassa

Joulukaupassa asiakkaiden pinna kiristyy tunti tunnilta, selviää yli miljoonan jouluasiakkaan asiakastyytyväisyyttä käsittävästä analyysistä. Selvityksen mukaan joulukauppakiukun estäminen kuitenkin kannattaa.

Autokauppa kävi marraskuussa viime vuoden tahtiin

Autokauppa ei yltänyt enää marraskuussa alkuvuoden koviin kasvulukemiin. Uusia henkilöautoja rekisteröitiin silti edelleen hieman viimevuotista enemmän. Koko kuluneen vuoden kasvu näyttää reipasta plussaa.

S-ryhmän kannustaa vastuullisiin valintoihin

S-ryhmä on julkaissut uuden vastuullisuusohjelman, jossa se listaa sata tekoaan Suomen hyväksi. Osuuskaupparyhmä muun muassa aikoo lisätä uusiutuvan energian käyttöään voimakkaasti ja jatkaa lasten liikuntakenttien rakentamista. Tavoitteena on kannustaa myös asiakkaita vastuullisiin valintoihin.

Uusi Yousport.fi-verkkopalvelu avautui joulukuun alussa.

Urheilualan tukkukaupat perustivat yhteisen YouSport.fi-tietopalvelun

Urheilutukkukaupat haluavat vahvistaa urheilun ja hyvinvoinnin sanomaa. Yritykset ovat yhdistäneet voimansa ja avanneet uudenYouSport.fi-verkkosivuston, jossa jaetaan tietoa liikunnasta, hyvinvoinnista ja urheiluvälineistä sekä -palveluista.

Euroopan suurin hackathon-turnaus Ultrahack kokosi koodareita ympäri maailmaa. Kuva: Anssi Vuohelainen

Hackathon-turnauksessa koodattiin älykkäitä kauppapalveluja

S-ryhmä haastoi Euroopan suurimmassa hackathon-turnauksessa koodarijoukkueita kehittämään uusia älykkäitä kauppa- ja pankkipalveluita. Voittajaksi nousi älykäs ostoslista.

Kaupat voivat olla auki myös itsenäisyyspäivänä

Useat kaupat palvelevat myös itsenäisyyspäivänä ensi tiistaina. Yksittäisten myymälöiden aukiolo kannattaa kuitenkin tarkistaa esimerkiksi kaupan omilta verkkosivuilta. Vuoden alussa vapautuneet aukiolot lopettivat kauppojen ja kampaamoiden poikkeusluparumban.

Black Friday näkyy Postissa pakettiruuhkana

Viime viikon perjantain Black Friday -kampanja toi noin 100 000 pakettia enemmän Postin toimitettavaksi. Postin mukaan suomalaiset hyödynsivät niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin verkkokauppojen kampanjatarjouksia.

Keskolle lupa Autocarreran ostoon

Vähittäiskaupan luottamus heikkeni hieman