Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Digitaaliset sisämarkkinat: Perusteettomat maarajoitukset EU:ssa kielletään

Euroopan parlamentti, neuvosto ja komissio päättivät tällä viikolla kieltää perusteettomat maarajoitukset EU:n alueella käytävässä verkkokaupassa. Näin on saavutettu yksi EU:n tämän vuoden keskeisistä lainsäädäntötavoitteista. Uudet säännöt tulevat voimaan vuoden 2018 lopulla.

Veroasiantuntijan tietoisku: Onko reaaliaikainen verotus nurkan takana?

EU-maiden veroviranomaisten tavoitteena on pitkään ollut verojen kerääminen oikeamääräisenä ja riittävän nopealla syklillä. Tätä tavoitetta vasten veroviranomaiset ovat yhä kiinnostuneempia hankkimaan yrityksiltä tietoa mahdollisimman reaaliaikaisesti ja laaja-alaisesti.

Toteemi-hanke parantaa korkeakouluopiskelijoiden kiinnittymistä työelämään

Toteemi-hanke on käynnistetty, jotta voidaan tutkia ja kehittää käytännönläheisiä malleja työn ja korkeakouluopintojen yhdistämiseen ja opiskelijan sujuvaan työhön siirtymiseen. Hanketta koordinoi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, ja Kaupan liitto on mukana hankkeen ohjausryhmässä.

Kauppa jatkaa merkittävänä vastuullisen kesätyön tarjoajana

Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanja on käynnistynyt. Kaupan liitto on jälleen mukana hankkeen asiantuntija- ja toimialakumppanina.

Uudista suomalainen vähittäiskauppa - digi-innovaatiokilpailu avattu!

Team Finland -verkosto etsii marraskuun ajan vähittäiskauppaa uudistavaa kotimaista innovaatiota.

Päivitetty: Black Friday 24.11. käynnistää joulusesongin

Yhdysvalloista lähtöisin olevat Black Friday- ja Cyber Monday -kampanjat ottavat jalansijaa myös Suomessa. Vielä viime vuonna ostoksia tekivät pääosin nuoret verkkokaupan asiakkaat. Tänä vuonna kampanjat kiinnostavat aikaisempaa enemmän myös vanhempia suomalaiskuluttajia.

Kaupan myynti kasvussa syyskuussa

Tilastokeskuksen mukaan koko kaupan myynti kasvoi syyskuussa 4,3 prosenttia vuoden 2016 syyskuuhun verrattuna. Kasvua oli niin tukku-, vähittäis- kuin autokaupassakin.

Case #kauppa: Kuteminen kuuluu kaikille

Miten välttyä huijaukselta?

Joulukaupan odotukset positiivisia